S. Skvernelis: sprendimus dėl karantino griežtinimo priims jau naujoji Vyriausybė

Laikinasis premjeras Saulius Skvernelis teigia nebeplanuojantis priimti naujų priemonių dėl pandemijos suvaldymo ir akcentuoja, kad spręsti dėl karantino griežtinimo turės jau naujoji paskirtosios premjerės Ingridos Šimonytės Vyriausybė. Politikas mano, kad naujoji Vyriausybė darbus pradės jau ketvirtadienį.

„Nauja Vyriausybė apsispręs, kiek dar nori griežtinti kažką, ar verta tai daryti, ar laukti rezultatų to, kas įsigalios trečiadienį, pamatysime“, – Seime žurnalistams antradienį teigė S. Skvernelis.

„Trečiadienį įsigalios tie pakeitimai, kurie buvo numatyti, ir ketvirtadienį, tikėtina, jau bus nauja Vyriausybė“, – pridūrė jis.

ELTA primena, kad Ministrų Kabinetas, pirmadienį susirinkęs į neeilinį posėdį, nusprendė pratęsti karantino režimą iki gruodžio 31-os dienos vidurnakčio. Vyriausybė taip pat apsisprendė ir dėl naujų ribojimų, kurie įsigalios nuo gruodžio 9 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Tik nesidraskykit ,jie išeina tai dabar lokit ant naujos valdžios.

ZIGMAS DONATAS RAIŠYS

ZIGMAS DONATAS RAIŠYS portretas
Tai ką, didieji profesionalai davė į kojas, ir dabar bandys drumsti vandenį, mulkinti žmones. Baisų ! Ko gero dar pereis į pogrindį??
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių