S. Skvernelis: po rinkimų sunkiai įsivaizduoju koaliciją su konservatoriais

  • Teksto dydis:

Premjeras Saulius Skvernelis teigia, kad dar vieną kadenciją eiti premjero pareigas sutiktų tik esant tvirtai valdančiajai daugumai, o kaip būsimus koalicijos partnerius jis sunkiai mato konservatorius.

„Bet jeigu mes turime tvirtą daugumą, sutariame, kad per pirmus metus padarome reikalingus proveržius, tai galima dirbti. Jeigu būti valdžioje dėl valdžios, tai tikrai ne, aš atsisakau“, – ketvirtadienį interviu naujienų portalui delfi.lt sakė Vyriausybės vadovas.

Šią kadenciją jis buvo priverstas vis „bėgioti per Seimą ieškant balsų“.

Anot jo, šią kadenciją jis buvo priverstas vis „bėgioti per Seimą ieškant balsų“.

S. Skvernelis tvirtino koalicijoje galintis dirbti ir su Lietuvos lenkų rinkimų akcija – Krikščioniškų šeimų sąjunga, ir su Darbo partija.

„Aš manau, kad visi yra galimi kandidatai koalicijoje, priklausomai nuo to, kas bus ta ašinė partija, kuri laimės daugiausiai, kuriai prezidentas paves formuoti Vyriausybę ir koaliciją. Aišku, gali būti ir taip, ir tai bus pirmas kartas Lietuvoje, jog bus viena ar kita nedidelė partija, kurios apsisprendimas gali būti lemiamas – ar į kairę, ar į dešinę. Tad visos koalicijos yra galimos“, – sakė jis.

„Tik sunkiai įsivaizduoju bent teoriškai LVŽS ir konservatorių (koaliciją)“, – laidoje „Delfi tema“ aiškino Vyriausybės vadovas.

Seimo rinkimai vyks spalio 11 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

wiau,miau

  wiau,miau portretas
Ona-ar Ana ===susipyko su proteliu

T

T portretas
Nebus nei to,nei to.

onute

onute portretas
TAS GAIDYS MANO KAD GALI SKVERNELI PAVADUOTI GAL JAM SU PROTELIU SUVIS BLOGAI
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių