S. Skvernelis: J. Survilos tapimas viceministru rodo, kad URM yra didžiulė bėda

Ekspremjeras Saulius Skvernelis teigia, kad pokyčiai užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio politinėje komandoje rodo, kad valdantieji bando užtaisyti atsivėrusias dideles darbo spragas. Pasak jo, tą sakyti leidžia tai, kad naujuoju užsienio reikalų viceministru taps premjerės patarėju dirbantis Jonas Survila.

„Pono Survilos tapimas viceministru parodo, kad toje ministerijoje yra didžiulė bėda, nes tai yra konservatorių partijos pilkasis kardinolas, strategas, kuris metamas į tokį frontą. Matyt, į vieną silpniausių grandžių gelbėti partijos pirmininko“, – Žinių radijui sakė S. Skvernelis.

Tai yra konservatorių partijos pilkasis kardinolas, strategas, kuris metamas į tokį frontą. Matyt, į vieną silpniausių grandžių gelbėti partijos pirmininko.

Visgi, anot jo, įvykę pokyčiai ministro komandoje esminės įtakos valdančiųjų darbui neturės.

„Pagrindiniai atlikėjai šiame orkestre yra ministrai, o dėl ministrų mes matome, kad kas beįvyktų, jokių pokyčių nėra“, – sakė S. Skvernelis, ne kartą anksčiau raginęs premjerę atnaujinti Ministrų Kabinetą.

„(Vyriausybėje – ELTA) olimpinė ramybė, vasaros tyla, viskas puikiai sekasi“, – ironizavo Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ pirmininkas. 

Praėjusią savaitę Užsienio reikalų ministerija pranešė, kad nuo rudens prie G. Landsbergio politinės komandos jungiasi viceministrai J. Survila ir Jovita Neliupšienė bei ministro atstovė spaudai Paulina Levickytė. Taip pat, kad darbą pradės Užsienio reikalų ministerijos politikos direktorė Inga Stanytė-Toločkienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kikis

Kikis  portretas
Skvernelis irgi yra bėda .

jau

jau  portretas
ne kas ............. net ruloninis kasdien po dešimčia centų brangsta - reiškia vėl senus laikraščius naudosim

konservatorių parazitinė CHUNTA

konservatorių parazitinė CHUNTA portretas
daugelį metų, sąmoningai nusikalstamai daro ŽALĄ Lietuvai.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių