Regionų partija teikia reitingavimui kandidatų į Seimą sąrašą

Ketvirtadienį posėdžiavusi Lietuvos regionų partijos taryba sudarė pirminį kandidatų į Seimą sąrašą ir teikia jį politinės jėgos nariams reitinguoti.

„Pasitvirtinome abėcėlinį sąrašą, pasitvirtinome reitingavimo aprašą ir rugpjūčio 1 d. valdyboje turime pasitvirtinti visą eiliškumą“, – Eltai teigė partijos pirmininkas Jonas Pinskus.

J. Pinskaus teigimu, Lietuvos regionų partijos sąraše į Seimą yra įrašyta 151 pavardė.

Ketvirtadienio posėdžio metu taip pat patvirtinti vienmandačių apygardų kandidatai. Tarp jų – dalis buvusių Darbo partijos narių, neseniai prie Lietuvos regionų partijos frakcijos Seime prisijungę parlamentarai.

„Andrius Mazuronis yra patvirtintas Šiaulių Aušros vienmandatėje apygardoje. Vaida Giraitytė-Juškevičienė patvirtinta Marijampolėje. Šilainių apylinkėje Laima Mogenienė ir Druskininkų – Zenonas Streikus. Kretingos-Skuodo apygardoje Antanas Vinkus“, – informavo partijos pirmininkas.

ELTA primena, kad po nepasisekusių prezidento ir Europos Parlamento rinkimų bei susidūrus su teisėsaugos problemomis Darbo partija svarstė galimybes jungtis prie Lietuvos regionų partijos. Tačiau vėliau tokio plano atsisakyta.

Po nesėkmingų rinkimų iš „darbiečių“ pirmininko pozicijos pasitraukė Andrius Mazuronis, politikas paliko ir partiją. Netrukus subyrėjo ir Darbo partijos frakcija Seime – dalis jai priklaususių „darbiečių“ prisijungė prie J. Pinskaus vadovaujamos Lietuvos regionų frakcijos.

Seimo rinkimai Lietuvoje vyks šių metų spalio 13 d.


Šiame straipsnyje: Regionų partijaSeimo rinkimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

NEAPSIRIKIME , nes GAUJĄ sudaro įvairių š u t v i ų bėgliai

NEAPSIRIKIME , nes GAUJĄ sudaro įvairių š u t v i ų  bėgliai portretas
kurie naudojosi KITŲ sukurtomis vertybėmis ir i e š k o j o kelio, kaip patekti prie LOVIO.---Sudaryta n e v y k ė l i ų BANDA , bandys šturmuoti seimą fiziškai , nes joje mąstančių - protaujančių ir kuriančių nėra-- tai tie PATYS , kurie 34 metus bėgiojo iš vienos gaujos į kitą -i š g y v e n i m u i , ieškodami valstybės LOVĮ.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių