R. Žemaitaitis iš Seimo tribūnos atsiprašė senjorų

Seimo narys Remigijus Žemaitaitis, Seimo Etikos ir procedūrų komisijos paragintas atsiprašyti vyresnio amžiaus kolegų, ketvirtadienį iš Seimo tribūnos tą ir padarė.

„Tikrai Etikos ir procedūrų komisijos sprendimą gerbiu. Savo kolegų senjorų nuoširdžiai atsiprašau, nes mes, kiekvienas jaunas žmogus, anksčiau ar vėliau tikrai tapsime vyresniais žmonėmis ir senjorais. Tai yra neįžeidimas, įžeidimas būtų  tuomet, kai sakai, kad žmogus yra neįgalus ir tai yra blogybė, senatvė tai yra orumas ir kiekvienas mes ateiname į tą amžių. Tai tikrai nuoširdžiai atsiprašau kolegų ir linkiu jiems gero darbo“, – ketvirtadienį iš Seimo tribūnos, tardamas atsiprašymo kalbą,  sakė R. Žemaitaitis.

Seimo Etikos ir procedūrų komisija, prieš mėnesį paraginusi Seimo narį R. Žemaitaitį atsiprašyti vyresnio amžiaus kolegų, dar kartą nutarė  jam priminti apie šį neįvykdytą įpareigojimą.

ELTA primena, kad į etikos sargus kreipęsis Seimo narys Vytautas Kamblevičius paprašė  Etikos ir procedūrų komisijos įpareigoti R. Žemaitaitį atsiprašyti jo ir kitų vyresnio amžiaus Seimo narių dėl garbę ir orumą žeminančių pasisakymų ir patirto įžeidimo.

Į etikos sargų akiratį R. Žemaitaitis pateko dėl pernai rugsėjo mėnesį žiniasklaidoje išsakytų nekorektiškų minčių apie savo buvusius kolegas pensininkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi

Taigi portretas
Ačių dievui , kad prezidentūroje ir ministerijoje nesėdi konservatoriai , baisesnės partinos Lietuvoje nėra.

Žemaitaiti

Žemaitaiti portretas
mes pensininkai turime daug laiko todėl nuolat stebime kas kur kaip. Negalvok kad neatsimenam kaip tu seimo posėdžiuos giedojai, kaip balsavai ir vien verslo interesus gynei.Jau nekalbant apie kitas temas..Todėl ačiū už atsiprašymą - ne už SAVO griekus, ir linkiu kitą kartą, jei tep niežtės, tokius darbus daryti gerokai anksčiau o ne prieš rinkimus. Kai matai horizonte atplaukiantį pralaimėjimą, tada atsimeni senjorus?

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
O kaip dabar jaustis NEĮGALIESIEMS? Negi neįgalumas yra blogybė! Pati didžiausia ir baisiausia blogybė, kai Seime ir Vyriausybėje bei Prezidentūroje dirba ne pilietiški, ne patriotiški žmonės - ką mes akvizaizdžiai matome per įstatymų, palankìų sau, oriėmimą. Aš turiu mintyje atlyginimų seimi nariui, jo N skaičiaus patarėjams ir t.t. nusistatymą, nepadorius sprendimus (Skvernelio g. remontą, Narkevičiaus veiklas ar Karbauskio pamirštus deklaruoti 6 mlj. - ką mes žinome iś spaudos! Ir t.t. Net koktu darosi nuo tokių baisuokliškis moralės žminių
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių