R. Šimašius: tikiuosi, kad Laisvės partija iškovos dar kelis mandatus

Vilniaus meras, Laisvės partijos pirmininkės pavaduotojas Remigijus Šimašius sako, kad antrajame Seimo rinkimų ture partija turėtų iškovoti dar kelis mandatus.

„12 Laisvės partijos narių yra išėjusių į antrą turą, tai nors esu Vilniaus meras ir labai norėčiau Vilniui didžiausios sėkmės, čia situacija sudėtingiausia, nes atotrūkis kai kur gana didelis, bet tikiuosi, kad ir Vilniuje vienas kitas bus išrinktas. Manau, kad Kaišiadorių-Elektrėnų apygardoje bus laimėjimas, neabejoju, kad Aušrinė Armonaitė Pasaulio lietuvių apygardoje turėtų būti išrinkta, Kaune tikiuosi, kad kandidatas laimės. Manau, kad keletą turėsime“, – LRT televizijai sekmadienį sakė R. Šimašius.

Tiesa, jo teigimu, apie postus dar anksti kalbėti.

„Apie postus per anksti kalbėti, nes šiandien labai aiškiai pasimatys, kokia yra proporcija, ar apskritai bus galimybė formuoti koaliciją. Aišku, kad nebūsime didžiausia frakcija Seime, tai natūralu, kad turėsime sulaukti kvietimo arba nekvietimo iš tos partijos, kuri laimės daugiausiai. Be abejo, norėtume dalyvauti programos realizavimo pozicijoje”, – sakė R. Šimašius.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

J

J portretas
Į valdžią atėjo gėjų ir narkušų partija gražuli ruošk kelnes su užtrauktukais užpakaly
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių