R. Karbauskis įvertino pirmąjį prezidento mėnesį: labai džiaugiuosi

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis įvertino prezidento Gitano Nausėdos pirmąjį darbo mėnesį.

LVŽS lyderis tikina, kad jis tikrai džiaugiasi bendradarbiavimu su G. Nausėda ir, pasak jo, tokio produktyvaus dialogo su Prezidentūra nebuvo nė karto per dvejus su puse metų.

„Aš iš tikrųjų labai džiaugiuosi bendradarbiavimu su Prezidentūra ir mūsų išrinktuoju prezidentu. Iš tiesų tokio dialogo, koks yra dabar Seimo, Prezidentūros, prezidento ir Vyriausybės, nebuvo tuos dvejus su puse metų. Tiesiog, jei tai būtų buvę (bendradarbiavimas. – ELTA) tuos dvejus su puse metų, tai mes dabar turėtume daug daugiau rezultatų, naudingų visuomenei, žmonėms. Tikrai girdi, diskutuoja, dialogas labai atviras ir, sakyčiau, net mums labai neįprastas iš Prezidentūros“, – teigė jis.

ELTA primena, kad liepos 12 dieną po dešimtmetį trukusio Dalios Grybauskaitės prezidentavimo pasikeitė aukščiausias šalies pareigūnas. G. Nausėda prisiekė Seime ir oficialiai pradėjo eiti Lietuvos prezidento pareigas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JONAS TO AK

JONAS  TO  AK portretas
AK VISUR ILENDI PAPILTI SUDO KONSERVE

kauniete

kauniete portretas
GERAI BUTU KAD SEIME DAUGIAU BUTU TOKIU PROTINGU KULTURINGU SEIMUNU KAI R KARBAUSKIS

natalija to EMA

natalija to EMA portretas
Apsirinki emute tu tiesiog pletkininke konservine O KARBAUSKIUI PAGARBA KAD STENGIASI DEL TAUTOS
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių