Prezidentūra sureagavo į G. Landsbergio pareiškimą dėl A. Skaisgirytės

Užsienio reikalų ministrui Gabrieliui Landsbergiui pareiškus, kad jam yra žinomas faktas, jog Prezidentūra siekė, kad šalies vadovo Gitano Nausėdos vyriausioji patarėja Asta Skaisgirytė vadovautų Užsienio reikalų ministerijai, Prezidentūra tvirtina, kad gandų ir politikų pamąstymų nekomentuos.

„Formuojant Vyriausybę prezidentas išsakė nuomonę apie visus oficialiai pasiūlytus kandidatus į ministrus. Svarstymų, gandų ir atskirų politikų pamąstymų Prezidentūra nekomentuoja“, – Eltai atsiųstame komentare teigia prezidento komunikacijos grupė.

Užsienio reikalų ministras G. Landsbergis „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „24/7“ tikino, kad jam yra žinomas faktas, jog Prezidentūra siekė, kad A. Skaisgirytė vadovautų Užsienio reikalų ministerijai.

Svarstymų, gandų ir atskirų politikų pamąstymų Prezidentūra nekomentuoja.

„Faktas pats man yra žinomas“, – „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „24/7“ sakė ministras ir pažymėjo tokią informaciją vertinąs kaip svarbią.

„Aš manau, kad tai yra svarbi informacija“, – pažymėjo ministras.

Tačiau paties fakto jis nesiryžo vertinti. G. Landsbergio įsitikinimu, tą daryti jam, kaip užsienio reikalų ministrui, būtų tiesiog nekorektiška.

„Nenorėčiau vertinti kitų galimų kandidatų šioms pareigoms eiti – tai būtų nekorektiška“, – teigė jis.

Prezidentūros ir valdančiosios konservatorių partijos santykius temdo nesutarimai dėl tolesnio atstovavimo Europos Vadovų Taryboje (EVT).

G. Landsbergis interviu Eltai yra sakęs, kad vienas iš didesnių kliuvinių, sprendžiant kai kuriuos įstrigusius klausimus, yra būtent vyriausioji prezidento patarėja A. Skaisgirytė. Jos užimta laikysena viešo komunikavimo metu, tvirtino ministras, neprisideda prie kai kurių įstrigusių klausimų, tarp kurių ir rekordiškai išsitęsusi tuščios vadovo kėdės Lietuvos ambasadoje ES problema, sprendimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tiiikros Vilniaus "puošmenos"... visi panašūs

Tiiikros Vilniaus "puošmenos"... visi panašūs portretas
Epileptikams vaikų turėti šiaip jau NEGALIMA. Narkomanams taip pat nepatartina, nes jie NEPAGYDOMI, vaikais jie nesirūpina, o jei kiek rūpinasi, tik iki kol gauna vaiko pinigus arba už išsigimusį vaiką gauna gana gausias išmokas, privilegijas. Tai štai. .alytė jau 18 m buvo nudrengta visų kas netingi ir dar pati susimokėdavo girtiems bernams. Lytiškai išnaudojo ją ir jos tėvas. Tad .alytė nesnaudė, ėmėsi narkomano epileptiko N. Vilnios psichligoninės paciento, kurio išsivystymas buvo kaip 10-11 m paliegusio vaiko. Narkomanui nesvarbu, gavo dozei ir gerai. .alytė atkuto. Narkomanų galvelės gana neblogai organizuotos išmušinėti pinigus. Pajungta buvo klasioko mama vaistininkė, namų sąlygomis kvaišalus „virė“ draugelis, .alytės vyras buvo nuolat aprūpintas, nedirbo. Ratelis plėtėsi, kvaišalų mėgėjų tarpe prokurorų, menininkų, medikų, politikų, ministrų, profesorių, verslininkų atžalos. .alytė virto į seną buldogą su nukarusiais žandais ir dideliu kaip kibiras snukiu, įdarbinta M.U

Anonimas

Anonimas portretas
Užsienio reikalų ministerijai vadovauja G . Landsbergis, o kas turėjo būti tikrai nebeturi prasmės. Bet neramina faktas, dėl pono ž. Povilonio kompetencijosir konservatorių koalicijos su Laisvės partija. Ar tai ne klaida?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių