Prezidentės patarėjas: L. Kukuraitis suklupo viešuosiuose ryšiuose

Socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis, savaitgalį nusifotografavęs prie prieš metus tėvų užmušto Mato kapo, padarė viešųjų ryšių klaidą, sako Prezidentės patarėjas vidaus politikai Mindaugas Lingė.

Pasak jo, Mato mirties metines reikėtų įprasminti konkrečiais darbais vaikų teisių apsaugoje.

„Taip, tai yra viešųjų ryšių suklupimas, tą pripažįsta ir pats ministras, ir tokių aukų įprasminimas taip žuvusių, tokiomis aplinkybėmis nužudytų, tai yra labai konkretūs ministerijos darbai, veiksmai, kurie užtikrina, kad daugiau tokių atvejų nepasikartotų“, - „Žinių radijui“ antradienį sakė M. Lingė.

Šeštadienį Socialinė apsaugos ir darbo ministerija išplatino ministro žodį, kur jis nufotografuotas prie užmušto berniuko kapo. Pranešime cituotas ministras teigė, kad daugiau tokių tragedijų negali pasikartoti.

Šis ministro išplatintas pranešimas sulaukė audringos visuomenės reakcijos. Viešųjų ryšių specialistai tokį nusifotografavimą prie užmušto berniuko kapo pavadino ciniška viešųjų ryšių akcija. Pats L. Kukuraitis pirmadienį teigė atsiprašantis, jeigu ką nors įžeidė. Tačiau jis tikino, kad prie kapo nuvyko, nes jaučia asmeninį ryšį su berniuku, mat pastaruosius metus su juo kalbėdavosi, priimdamas sprendimus vaikų teisių apsaugos srityje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vadakste

Vadakste portretas
Taip jis suklupo prie kapelio kur du urodai neleido vaikeliui gyvent. Ministras parode pagarba, kad ir vaikas mazas turi buti gerbtinas ir nors mires, nes suauge" zmones" jam neleido toliau gyvent ir uzaugt grazuoliu berniuku jaunuoliu, vyru.Minisras nieko blogo nepadare ir pagarba jam uz jo poelgi ir manau, kad daug graziu poelgiu jis parodys dar ne viena.

diedas

diedas portretas
Prezidentė žino,jau kelis metus tik labdaros akcijas vaikams ir organizuoja,neleis iš savęs duonos atimti

Simas

Simas portretas
Gerai padare ministras,kad primine bedieviams per metines reikia eiti i kapus,bet ir i baznycia.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių