Premjeras apie savo patarėjo retoriką: tiesiog išsprūdusi frazė

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis sako, kad jo patarėjo Skirmanto Malinausko retorika, kai šis pavadino susisiekimo ministrą Jaroslavą Narkevičių kvailiu, nes pastarasis nuomojosi kambarį Seimo viešbutyje, nėra priimtina.

„Tokia retorika nėra priimtina. Nepavadino kvailiu, tiesiog tai buvo iš ilgo konteksto išsprūdusi frazė, patarėjas atsiprašė ministro. Įtampų nekilo, ginčų, kibirkščių nebuvo bent jau šiandien susitikimo metu. Netinkamos tokios frazės naudoti, deja ir aš pasakydavau kažkada, patarėjams juo labiau negalima“, – trečiadienį sakė premjeras S. Skvernelis.

Pirmadienį laidoje „LRT Forumas“ diskutavęs S. Skvernelio patarėjas pareiškė, kad J. Narkevičius pasielgė kvailai nuomodamasis kambarį Seimo viešbutyje.

„Narkevičius, sakė, kad net negyvena tame kambaryje iš tikrųjų, kurį turėjo. Kam jis jį pasiėmė? – Dėl to, kad kvailas“, – laidoje kalbėjo S. Malinauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jie

Jie portretas
Abu ne savo rogese

Aišku

Aišku portretas
Aišku, kad ir Skvernelis taip pat galvoja kaip Malinauskas. Neabejoju, kad ir pats Tomaševskis kasdien tai kartoja. Matyt, valdžiai reikia kvailių.

???

??? portretas
Tiesiog išsprūdo frazė, kuriai galimai pritaria pats premjeras. Ir toks ministras geras, nes reikalingas keliukams tiesti.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių