Politiniame žemėlapyje atsirado nauja partija – Krikščionių sąjunga

Politinių partijų sąrašą papildė nauja partija – Krikščionių sąjunga. Ji jau oficialiai įregistruota Juridinių asmenų registre, Eltai sakė partijos valdybos narys, buvęs Seimo narys Arvydas Akstinavičius.

Pasak jo, prieš oficialią partijos registraciją Teisingumo ministerija patvirtino naujos politinės jėgos įstatus, programą ir steigėjų sąrašą.

Krikščionių sąjungai vadovauja Seimo narys Rimantas Jonas Dagys, pirmininko pirmasis pavaduotojas yra parlamentaras Egidijus Vareikis; pavaduotojai: prof. Gintautas Vaitoška; Valdas Kilpys; Dalia Tarailienė; Remigijus Jucevičius.

Partijos valdybos nario A. Akstinavičiaus teigimu, šiuo metu pagrindinis uždavinys – įsteigti partijos skyrius, kurių planuojama turėti visoje Lietuvoje apie 50.

Jo duomenimis, Krikščionių sąjungos gretose šiuo metu yra 2 tūkstančiai 173 nariai.

Krikščionių sąjungos steigiamasis suvažiavimas įvyko šių metų vasario 8 d., primena ELTA.

Pasak partijos lyderio R. J. Dagio, naująją partiją vienija krikščioniškos vertybės, o svarbiausia jų – tradicinė šeima.

Politinei partijai įsteigti būtina, kad ji Lietuvoje turėtų ne mažiau kaip du tūkstančius steigėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Manau.kad laikas issigryninti.kas vadovausis tikrai krikscioniskom vertybem.uz kurias.deja.nieko aukstesnio ir tvirtesnio nera. Kada pasaulyje tiek daug ivairiausios tustybes ir klaidu.tik sekimas Kristumi tegali isgelbeti zmogu. Jeigu Dievas bus Pirmoj vietoj.viskas bus savo vietoj.viskas bus gerai

...

... portretas
Mums kryžiuočiai 'krikštą' primetė LYGIAI TAIP PAT kaip paskui raudonarmiečiai 'komunizmą'; vienus sugebėjom gan greit išvyt, laikas ir kitų okupantų imtis.

LKL

LKL portretas
''TRYS lietuviai penkios partijos''kiek jau tų partijų seime yra?Aš jau pasimečiau nebesuskaičiuoju,blogiasia tai kad kiekvieną sumautą partją turim išlaikyti mes-mokesčių mokėtojai,o tie darmajedai tik kuria naujas partijas ir kiekvienai duok pinigų-SUSIRINKIT IŠ PARTINIŲ MOKESČIŲ,o jeigu neužtenka tada pakelkit partinius mokesčius-sažininga,manau kad taip,kodėl sakykim aš turiu tuos dykaduonius išlaikyti.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių