A. Palionis apie R. Masiulį: nekeliame klausimo, ar jis gali ar negali likti poste

Seimo valdančiajai koalicijai priklausančios Lietuvos socialdemokratų darbo frakcijos (LSDD) seniūnas Andrius Palionis sako, kad su susisiekimo ministru Roku Masiuliu susitikusi frakcija nekelia klausimo dėl jo buvimo ministro pareigose.

 „Mes nekeliame šito klausimo, ar jis gali ar negali likti poste, tuo labiau, kam kelti ministro atstatydinimo klausimą, jeigu realiai liepos 12 d. yra Vyriausybės įgaliojimų grąžinimas. Tai tikrai tos suirutės mes nesiruošiame daryti“, - trečiadienį žurnalistams sakė A. Palionis.

Pasak jo, interpeliacijos klausimas ministrui nesvarstomas. „Tikrai tokių intencijų neturime. Iš esmės frakcijos darbas ir klausimai keliami ne dėl to - nušalinti ar nenušalinti ministro. Posėdis surengtas, siekiant parodyti, kur mums kyla klausimų. Tikslas - ne parodyti klaidas, kur komanda blogai dirba ar kažką blogai daro, o tikslas - kad mes iš tų klaidų pasimokytume“, - sakė A. Palionis.

Tačiau jis taip pat pripažino, kad į kai kuriuos klausimus nebuvo atsakyta.

„Pasakyti, kad mane tenkina ministro atsakymai, aš tikrai negaliu, nes kai kurie klausimai liko realiai neatsakyti“, - sakė politikas.

Trečiadienį su Seimo LSDD frakcija susitikęs susisiekimo ministras Rokas Masiulis sako nesvarstantis galimybės atsistatydinti, o šio susitikimo nesieja su Arvydo Vaitkaus atleidimu iš Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos (KVJUD) generalinio direktoriaus pareigų.

„Nereikia per daug komplikuoti, šis kvietimas buvo gautas, man atrodo, dar prieš A. Vaitkaus atleidimą, tai yra normalus darbas su Seimu. Per daug nekomplikuočiau situacijos, o dėl interpeliacijos klausimas - ne man“, - į klausimą, ar pavyks išvengti interpeliacijos, žurnalistams atsakė R. Masiulis.

Pasiteiravus, ar pats ketina atsistatydinti, ministras atsakė: „Ne, neketinu, nesvarstau“.

LSDD frakcijai nerimą kelia kelių priežiūros ir žvyrkelių asfaltavimo klausimai, „Lietuvos geležinkelių“ darbas, „Lietuvos pašto“ veiklos rezultatai.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

deinis

deinis portretas
Taip iir kirbi toks klausimas ,kas atsitiko tarp Vaitkaus ir Masiulio ,juk šiaip jau nesimėtų žmonių likimais ,gal ką nors išgirsime tropniau
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių