Nesėkmę Europos Parlamento rinkimuose R. Paksas vadina netikėta

Europarlamentaro mandato negavęs Rolandas Paksas nesėkmę šiuose rinkimuose vadina netikėta.

„Be abejo, tai yra nelauktas rezultatas“, – pirmadienį BNS sakė politikas.

Pernai rugsėjį savo įsteigtą partiją „Tvarka ir teisingumas“ palikęs R. Paksas šiemet Europos Parlamento rinkimuose dalyvavo su visuomeniniu komitetu „Prezidento Rolando Pakso judėjimas“.

Pirminiais Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis, jis surinko 50 tūkst. 129 arba 3,79 proc. balsų. To neužteko gauti mandatą.

Be abejo, tai yra nelauktas rezultatas.

„Reikia dirbti geriau, norint pasiekti rezultatą“, – rinkimų rezultatus komentavo R. Paksas.

Pirmadienį jis teigė dar negalįs pasakyti, ką ketina veikti pasibaigus europarlamentaro kadencijai.

„Gal pasiskambinkime, kai nurims visos aistros, turėsime pasiskaičiavę, pasižiūrėję, tada ir pakalbėsime“, – sakė jis, klausiamas, ar turi politinių planų.

R. Paksas Europos Parlamente dirba nuo 2009 metų. 2003 – 2004 metais jis ėjo Lietuvos prezidento pareigas, bet iš jų buvo pašalintas per apkaltos procesą už šiurkštų Konstitucijos pažeidimą ir priesaikos sulaužymą, suteikiant Lietuvos pilietybę savo finansiniam rėmėjui Rusijos verslininkui Jurijui Borisovui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nakas

nakas portretas
paksas geriausias visvien uz visus as palaikau paksa visi kiti seimo nariai turtuoliai jums geri jie visi kad neateitu kitiems galas nes is pakso negalima juoktis nes paksas daug protingesnis uz visus nepardave mazeikiu naftos o kiti seimo nariai parduos viska ka turi lietuva medzius iskirs viska is eiles buvo czv kalejimas ir tilima o paksas butu susodines i kalejima nes jam neleido valdzia dirbti nueme ji nuo presidentu

Olialia

Olialia portretas
Nereikėjo važiuot į Maskvą...

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Ka reikia dirbti Paksui??? Paksui reikia vaikscioti i televizija ir radio laidas, nes jis nera itrauktas i valstybes priesu sarasa
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių