Naujausi partijų reitingai: K. Bartoševičiaus skandalas padarė savo

  • Teksto dydis:

Partijų reitingo pirmojoje vietoje buvusius valdančiuosius konservatorius pakeitė socialdemokratai, rodo „Delfi“ užsakymu atlikta „Spinter tyrimų“ apklausa.

Pirmadienį skelbiamos apklausos duomenimis, sausį socialdemokratai būtų sulaukę 12,2 proc. rinkėjų palaikymo. Gruodį atitinkamai už partiją būtų balsavę 12,1 proc. rinkėjų.

Antroje reitingų vietoje rikiuojasi opozicinė Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ su 12 proc. apklaustųjų palaikymu (9,9 proc. gruodį).

Pasak apklausos, ilgą laiką reitinguose pirmavę Tėvynės sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų atstovai dabar užimą trečią vietą. Konservatoriai sausį būtų sulaukę 11,4 proc. rinkėjų palaikymo, gruodį už šią partiją būtų balsavę 13,5 proc. rinkėjų.

Už Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą rinkimuose sausį būtų balsavę 9,1 proc. rinkėjų (6 proc. gruodį), už Liberalų sąjūdį – 6,2 proc. (5,9  proc. gruodį).

Paprašyti įvardinti politiką, kuris geriausiai tiktų užimti premjero postą, 14,8 proc. nurodė dabartinę premjerę, konservatorių atstovę Ingridą Šimonytę (16 proc. gruodį), antras sąraše – demokratų lyderis Saulius Skvernelis su 8,1 proc. rinkėjų palaikymu (8,9 proc. gruodį).

Teigiamai ir greičiau teigiamai Vyriausybės veiklą įvertino 33,3 proc. apklaustųjų (29,9 proc. gruodį), greičiau neigiamai ar neigiamai – 58,5proc. (62,8 proc. gruodį).

Nuomonės ir rinkos tyrimų bendrovė „Spinter tyrimai“ reprezentatyvią apklausą naujienų portalo „Delfi“ užsakymu atliko sausio 18 – 27 dienomis, jos paklaida siekia 3,1 procento, apklausta 1015 respondentų nuo 18 iki 75 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Goodbye

Goodbye portretas
Ne skandalas su pedofilu pagaliau atvėrė akis mums, kas yra TS-L KRIKŠČIONIŲ partija!? o dvėjų metų kryptinga "vertybių" politika. Gerb. libervatoriai su jumis baigta.

<<<<<KADA BUS PAŠALINTAS STRAIPSNIS?

&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;KADA BUS PAŠALINTAS STRAIPSNIS? portretas
BARTUŠEVIČIAUS skandalas ? O kodėl TS-KDP TYLI APIE KITĄ SAVO NARĮ ... TAI SKANDALAS pedofilijos ir įrodytas 2011metais....TADA TS-KDP PARTIJOS BŪSTINĖJE rodė pornografines nuotraukas ,vėliau dvi mergytes ir berniuką TS- KDP narys nusivedė patenkinti savo aistrą..Nuteisė 1metams ir 3 mėn kalėjimo ,atidedant...Klausiausi teisininkės ,turinčios visuomenėje didelį autoritetą žiniasklaidoje...KALBĖJO DAR APIE GARLIAVOS PEDOFILIJĄ... Ten 12 lavonų . kas nužudytas ,kas įdomiai mirė ...net vieno žmonos pareigom nusamdyta moteris.....Kiek dabar bus nužudyta ,keistai mirs ? KAI DVARE DIRBA PRIEVARTAUTOJAI TAI TODĖL VISAS MĖŠLAS- ŠŪDAS LEGALIZUOJAMAS.. NAGLI ,ĮŠKRYPĘ IR UŽGUOŽĘ SĄŽININGŲJŲ TRUPINĖLĮ ....NE NE NE DVARO DIRBANTIEJI NEŽINOJO...

Kaip

Kaip portretas
Lietuva ruosiasi gyventi prie socdemu, arba "begiotoju" partijomis?Tie, kurie balsuoja uz juos, arba zino, arba balsuoja tik is nuojautos, arba isankstines nuostatos, kad sios partijos yra issigelbejimas.
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių