LVŽS lyderis: A. Verygai rašyčiau devynetą, A. Monkevičiui trūksta darbo intensyvumo

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis įvertino sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos ir švietimo, mokslo ir sporto ministro Algirdo Monkevičiaus darbą pandemijos metu.

Anot jo, A. Veryga dirbo puikiai ir jam iš dešimties balų rašytų devynetą. Tuo metu A. Monkevičius, pasak R. Karbauskio, su krize susitvarko, bet jam trūksta darbo intensyvumo.

„Nei vienam ministrui negalėčiau įvardinti aiškių pretenzijų. Galbūt švietimo srityje. Ministras susitvarkė su krizine situacija, bet trūksta darbo intensyvumo, kad pokyčiai būtų dar greitesni. Bet su tokia dauguma, kurią mes turėjome, puse Seimo, tai mums buvo sunku palaikyti ministro iniciatyvas, nes opozicija blokuodavo kai kuriuos sprendimus“, – „Delfi TV“ sakė R. Karbauskis.

LVŽS lyderio teigimu, sveikatos apsaugos ministras su krize susitvarkė puikiai.

„Jeigu vertintume dešimties balų variantu, tai duočiau 8,5 ar 9 balus. Jeigu žiūrėtume, kokia situacija buvo Lietuvoje ir kokių priemonių ėmėmės, tai tikrai daugelis ES šalių turėtų mokytis iš mūsų (...) Anksčiau nebuvo sveikatos apsaugos ministro, kuris būtų dirbęs ilgiau negu metus. Šiandien mes turime situaciją, kada ministras išdirbo ketverius metus ir puikiai tvarkosi savo srityje. (...) Aš nemanau, kad protinga būtų keisti ministrą. Aš neįsivaizduoju, kuris kitas galėtų dirbti geriau nei Aurelijus Veryga“, – teigė jis.

Paklaustas, jei sėkmės atveju LVŽS formuos daugumą, su kuriais ministrais tęstų darbą, o su kuriais ne, R. Karbauskis neprognozavo.

„Priklausys nuo koalicijos sudėties“, – sakė jis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dėdė Ignas

Dėdė Ignas portretas
O aš rašau kuolą pačiam patologiniam melagiui Karabasui.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys  portretas
O aš sodinčiau į kalėjimą verygą ir visą gaują

RASA TO JONAS

 RASA   TO JONAS portretas
KA ČIA DU PASAKĖLE SUKUREI ŽASINE MONKEVIČIAUS GARBINTOJAS JUMS IKI KARBAUSKIO TO DORO PROTINGO ŽMOGAUS KIAP KIAULĖM IKI MĖNULIO TEISINGAI KARBAUSKIS PASAKE TRUKSTA IR DAR KAIP BET KAŽIN AR JIS JO IGAUS
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių