Laisvės partijos nariai birželį rinksis į nuotolinį suvažiavimą

Laisvės partijos suvažiavimas nuotoliniu būdu įvyks šių metų birželio 5 dieną.

Jo metu bus perrinkti Laisvės partijos valdymo organai: pirmininkas, valdyba, Etikos ir skaidrumo komisija ir Kontrolės komisija. Pagal partijos įstatus, delegatai valdžios organus renka dvejų metų kadencijai.

Laisvės partijos suvažiavimo data ir jo organizavimo tvarka buvo patvirtinti Laisvės partijos valdybos posėdyje trečiadienį.

„Laisvės partija per pastaruosius dvejus metus padarė milžinišką šuolį. Iš liberaliai mąstančių entuziastų būrio tapome politine organizacija, kuri šiandien turi realius įrankius įgyvendinti savo programą. Suvažiavime apžvelgsime dvejus mūsų gyvavimo metus ir kaip mūsų politinis judėjimas toliau sieks svarbiausių savo idėjų įgyvendinimo ekonomikoje, žmogaus teisių srityje, švietime ir aplinkosaugoje. Laisvės partija ir toliau išlieka ne tik partija, bet ir judėjimas“, – pranešime cituojama Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė.

Suvažiavimo delegatų registracija prasidės nuo balandžio 29 dienos. Delegatu gali tapti kiekvienas nario mokestį už 2020 arba 2021 metus sumokėjęs Laisvės partijos narys. Kandidatų į valdymo organus registracija prasidės gegužės 3 dieną.

Laisvės partijos nuotolinis suvažiavimas bus viešai transliuojamas Laisvės partijos socialinių tinklų paskyrose. Tai bus jau antrasis atviras, nuotoliniu būdu dėl pandemijos rengiamas Laisvės partijos suvažiavimas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

apsiriko

apsiriko portretas
Labai idomu matomai Rackevicius pamirso kad nedemonstruoja pydegeju vaivorykstines velaveles o Armonaite per klaida matomai skubedama pagriebe ne ta velevele ir demonstruoja Lietuvos Valstybes veliavele

sugadino nuotaika

sugadino nuotaika portretas
Labai tinka Armonaite ir Simasius, issisiepe grynai vienodai. Fui....

kaunas kaunas

kaunas kaunas portretas
klounu puota,o ORGANUS tai klounadai butina keisti;nes mergele -bernelis matomai "organo"tai neturi ,,tik pirshtukai dirba-hai madam ;;tai ligoniu pelke;;ka veikia ta grupuote ???
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių