L. Radzevičiūtė vis dar neatgauna pinigų iš buvusių partijos bendražygių

  • Teksto dydis:

Laura Radzevičiūtė ir toliau negali atgauti partiečiams paskolintų pinigų, už kuriuos šie per rinkimus gaminosi skrajutes ir plakatus. Jau anksčiau L. Radzevičiūtė žurnalistams guodėsi, kad ji sumokėjusi už bendrapartiečių reklaminę medžiagą per rinkimus, tačiau iki šiol negali atgauti pinigų.

„Čia yra sarmata, aš laikausi tų vertybių, kad jei tu skolingas – atiduok. Žodis duotas svarbiau už bet kokį parašą... Šie asmenys, neatiduodami man skolos, skriaudžia mano sūnų. Man ne suknelės naujos reikia, man reikia jam viską pirkti“, – laidoje „KK2“ pasakos L. Radzevičiūtė.

Laura teigia, kad per rinkimus skolino pinigus dviem partiečiams, kuriuos į Krivicko ir Puteikio judėjimą atvedė Ligitas Kernagis: „Šitie du veikėjai man skolingi po 240 eurų, man tai yra dideli pinigai. Man tie pinigai nekrenta iš dangaus.“

Tačiau patys buvę kandidatai teigia nesupratę, kiek galiausiai už paslaugas liko skolingi: „Buvo sutarta kaina 180 eurų už 10 000 vienetų, kaip ir sutikome, ir buvo paruošti bukletai. Buvo vieną kartą pakelta kaina, ta kaina mums dar tiko. Tai nuo 180 iki 220 eurų pakilo. Po to Laura pareiškė, kad jau 480 eurų.“

L. Kernagis „KK2“ žurnalistams sakė, kad visose gamintose skrajutėse daugiausia matėsi pati Laura, bet ne jos kaltinami asmenys.

„Jeigu jau jiems buvo gaminamos reklaminės skrajutės, tai aš suprasčiau, kad jie toje rinkiminėje skrajutėje turėtų būti reklamuojami, nes ten visur stovi Laura. Tai už ką jie turi mokėti, jeigu jų ten beveik nesimato. Visur jos atvaizdas“, – kalbės L. Kernagis.

„Simpatiška moteris, graži, energinga, bet kai aš jai paskambinau, mane ėmė kaltinti kaip kokį vaikų tėvą, kad aš juos atvedžiau ir aš kaltas“, – laidoje pasakos L. Kernagis.

Visas reportažas apie L. Radzevičiūtės konfliktą su partiečiais – šiandien laidoje „KK2“, 19 val. 30 min. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
iki galo neatskleista papu tema.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių