L. Linkevičius: į propagandą reaguoti reikia greitai

  • Teksto dydis:

Su Baltijos valstybių ir Lenkijos strateginės komunikacijos ekspertais ketvirtadienį susitikęs užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius pabrėžė, kad į propagandą reikia reaguoti greitai, būtinas vieningas atsakas į agresyvią informacinę politiką.

„Kai kurios šalys, skleisdamos netiesą, vadovaujasi principu, kad visos priemonės yra pateisinamos. Kovojant su propaganda turime ir greitai reaguoti, ir vadovautis visuotinai priimtinomis vertybėmis bei taisyklėmis – tai sunki, bet bendromis pastangomis įveikiama užduotis“, – Užsienio reikalų ministerijos pranešime cituojamas ministras.

Pasak jo, atsižvelgiant į priešiškos, prieš regioną nukreiptos dezinformacijos mastą, šiuo metu svarbu koordinuoti partnerių veiksmus.

Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Lenkijos vyriausiųjų strateginės komunikacijos pareigūnų susitikime kalbama apie tarpinstitucinio bendradarbiavimo svarbą, analizuojami naratyvai, nukreipti prieš Baltijos šalių ir Lenkijos valstybingumą, diskutuojama apie veiksmingiausius visas šalis vienijančios informacijos sklaidos būdus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha ....patys didziausi sudo malejai

cha  ....patys  didziausi sudo  malejai portretas
slykscios propogandos skleidejai ,pragydo apie regavima y propaganda ...NEMELUOKIT nebus jokios propogandos... nebeliks pries ka ,,,reguot ir kovot,,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių