K. Masiuliui – pareigas Europos Tarybos Parlamentinėje Asamblėjoje

Europos Tarybos Parlamentinė Asamblėja (ETPA) Prizų pakomitečio pirmininku vienų metų kadencijai išrinko Lietuvos Seimo delegacijos atstovą Kęstutį Masiulį.

Toks sprendimas priimtas šią savaitę Strasbūre.

Prizų pakomitetis yra atsakingas už vieną garbingiausių – Europos prizo – apdovanojimą, skiriamą vienam arba dviem Europos miestams kasmet.

Apdovanojimo gali siekti visos geografiškai Europai priklausančios šalys. 1955 m. įsteigtas prizas yra aukščiausias Asamblėjos apdovanojimas, skiriamas už europinio idealo bendradarbiavimo srityje (dvynių projektai, europiniai renginiai, keitimasis vizitais) puoselėjimą.

Kaip ELTA jau skelbė, Lietuvos Seimo delegacijos atstovas Egidijus Vareikis vienų metų kadencijai išrinktas Europos Tarybos Parlamentinės Asamblėjos pirmininko pavaduotoju.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O VIS TIK

O VIS TIK portretas
Lietuva,nors ir pamažu,bet su Europos Sąjungos institucijų pagalba,valosi.Nereikia reikšmingų postų ir pareigų.Svarbiausia,kad kuo toliau lietuviams iš akių.

viskas papradam žmogui

viskas papradam žmogui  portretas
koks nuoširdus žmogus, Lietuva dar turi vilties.

jau

jau portretas
matosi ir chebrai konservu jis dagriso gales ten mikciot niekas nesupras o to ir nereikia svarbu zmogus istatyma patys sukursim pagal sionbrius ideologija juk britai laiku atbudo nuo to euroletargo ......
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių