I. Šimonytė mano, kad už ją galėtų balsuoti ir „valstiečių“ rinkėjai

  • Teksto dydis:

Lietuvos prezidento rinkimų favoritė, Seimo narė Ingrida Šimonytė teigia, kad valdančiosios Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) rinkėjai galėtų rasti priežasčių ją palaikyti antrajame rinkimų ture, tačiau kai kurių politinių jėgų paramos kandidatė atsisakytų.

„Valstiečių“ partijos rėmėjai tikrai, manau, kad galėtų rasti motyvų už mane balsuoti. Su Darbo partijos ir „Tvarkos ir teisingumo“ partijos lyderiais diskutuoti apie paramą rinkimuose tikrai neketinu“, – LRT televizijai pirmadienį sakė I. Šimonytė.

Opozicinės Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos iškelta I. Šimonytė taip pat pažymėjo, kad iškilus poreikiui formuoti naują Vyriausybę naujas premjeras galėtų rastis ir dabartiniame ministrų kabinete.

„Valstiečių“ partijos rėmėjai tikrai, manau, kad galėtų rasti motyvų už mane balsuoti.

„Ir dabartinėje Vyriausybėje matyčiau žmonių, kurie galėtų būti ministrais pirmininkais. (...) Gal nenoriu įvardyti konkrečiai, turbūt nebūtų laikas tai daryti (...). Pagrindinė problema, kurią matau šitoje Vyriausybėje, kad daugelis ministrų neturi atramos savo pasiūlymams Seime“, – kalbėjo I. Šimonytė.

Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) išankstiniais duomenimis, I. Šimonytė sekmadienį vykusiuose prezidento rinkimuose sulaukė 31,21 proc. balsavusių rinkėjų paramos, į antrąjį turą taip pat išėjęs jos varžovas ekonomistas Gitanas Nausėda – 30,93 proc., o LVŽS remiamas kandidatas, premjeras Saulius Skvernelis liko trečias su 19,67 proc. balsų.

Antrasis rinkimų turas vyks gegužės 26 dieną kartu su Europos Parlamento rinkimais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

***

*** portretas
Tik ne už tą konservatorių marionetę galėtų balsuoti "valstiečių" rinkėjai. Jiems artimesnis kandidatas - Nausėda. Gal ir nėra 100% tobulas kandidatas, bet daug geriau nei ta jaunimui įsiteikti bandanti metalistė. Aš asmeniškai balsavau ir dar kartą balsuosiu už Gitaną. Kviečiu ir kitus, kurių kandidato nebėra, pabalsuoti už jį. Net jei ir nelabai norisi. Specialiai taip padarykit, nes tik dėl konservatorių kaltės neįvyko abu referendumai. Tiesa, eidami balsuoti pasiimkit SAVO RAŠYMO PRIEMONĘ. Geriausia, kad būtų permanentinė. Širdingai dėkoju už jūsų balsus! :* ;)

Kilpa

Kilpa portretas
Simonyte labia bjauri. Zvirbliu baidykli. Protingi zones nebalsuos uz senmerge

Lietuvis

Lietuvis portretas
Už lezbe galėtų balsuoti tik lezbes arba dar gėjai normalūs žmonės už šiukšles nebalsuoja.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių