Gali keistis „socialdarbiečių“ frakcijos pavadinimas

Prieš Seimo pavasario sesiją gali pasikeisti Seimo Lietuvos socialdemokratų darbo frakcijos pavadinimas.

Ši frakcija pranešė svarstanti seniūno pavaduotojo Vytauto Kamblevičiaus pasiūlymą frakcijos pavadinimą papildyti žodžių junginiu „Lietuvos gerovei“ ir pavadinti Seimo Lietuvos socialdemokratų darbo frakcija „Lietuvos gerovei“.

Galutinį sprendimą dėl frakcijos pavadinimo pagal Lietuvos socialdemokratų darbo partijos (LSDDP) įstatus priims LSDDP taryba kovo 7 d.

Šių metų sausio 23 d. trys buvę frakcijos „Lietuvos gerovei“ nariai Vytautas Kamblevičius, Rimas Andrikis ir Ona Valiukevičiūtė prisijungė prie valdančiosios Lietuvos socialdemokratų darbo frakcijos. Pasipildžius „socialdarbiečių“ frakcijai naujais nariais, joje yra 13 narių.

Lietuvos socialdemokratų darbo frakcijos seniūnas yra parlamentaras Rimantas Sinkevičius, seniūno pirmasis pavaduotojas – Seimo narys Artūras Skardžius, seniūno pavaduotojas – V. Kamblevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senis

Senis portretas
Kokie socdemai tai juk Lietuvos bebrai kur miškus graužia tai dabar seni pirdūnai nebežino kaip prie tuo lovio pritilpti bijo kad gali būti praspirti.

Panelė,pakeisianti suknelę

Panelė,pakeisianti suknelę portretas
Kuo toliau,tuo įdomiau.Ko tik nesiimama dėl to lovio.Dabartiniai valdantieji jau tiesiog suviduriavo dėl artėjančių rinkimų.

Anonimas

Anonimas portretas
Kam idomus tie komunistai? Jokiu konservu ir socu negalima prileisti prie valdzios! Uz tai, ka jie padare su Lietuva, yra tik vienas kelias...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių