Daugėja pretendentų užimti V. Uspaskicho atlaisvintą Darbo partijos pirmininko postą

Daugėja pretendentų užimti Viktoro Uspaskicho atlaisvintą Darbo partijos pirmininko postą. Siekti šių pareigų apsisprendė ir ilgametis partijos narys, partijos pirmininko pavaduotojas, l.e.p. rinkimų štabo vadovas advokatas Marijus Velička.

Jis tvirtina galįs vesti šaunią „darbiečių“ komandą – atversti naują Darbo partijos puslapį šiais Lietuvai labai įtemptais ir sunkiais laikais.

„Paragintas garbės pirmininko ir daugelio kolegų supratau, jog esu komandos žmogus ir noriu bei galiu dirbti kartu su jumis visais. Galiu vesti šaunią „darbiečių“ komandą – atversti naują Darbo partijos puslapį šiais Lietuvai labai įtemptais ir sunkiais laikais. Turiu ryžto, patirties ir sugebėjimų darbais, o ne žodžiais įrodyti, jog mūsų partija ne politinis nykštukas istorijos paraštėse.

Esu tikras, jog kolegų, dirbančių įvairiuose politiniuose lygmenyse, pasiūlymai yra verti būti įgyvendinti, o mūsų rinkėjai būti apginti prieš rėksmingą ir nepastovų liberalizmo triukšmą“, – kreipdamasis į partiečius sako M. Velička.

Jis akcentuoja, kad yra „tradicinių vertybių šalininkas“. „Man nekyla klausimų, kas yra šeima ir kas yra žmogiškumas, kas yra vyras ir moteris,  o kas tik neatsakingas liberalus populizmas siekiant trumpalaikės naudos. Aš esu advokatas, kuris matė daug gyvenimo užkulisių, ir tikrai nebūsiu tas, kuris pritars  narkotikų legalizavimui, net jei jie vadinami „lengvaisiais“.

Aš turiu aiškų supratimą apie valstybės pamatą – tai yra Lietuvos dirbantys žmonės, kurie savo darbu,  o ne tuščiais žodžiais maitina tautą. Aš matau mūsų visų tėvus ir motinas, kurie nuvargę sunkų gyvenimą ir pastatę mus ant kojų, dabar turi pusbadžiu vargti savo paskutines dienas.

Aš esu ne iš „Vilniaus klano“ ir todėl puikiai žinau, kuo gyvena ne sostinės žmonės. Darbų yra tiek daug, bet tam mes ir esam Darbo partija, kad dirbtume savo žmonių labui“, – sako sieksiantis vadovauti partijai M. Velička.

Jis pareiškė, kad dalyvauti Darbo partijos pirmininko rinkimuose jis apsisprendė užsitikrinęs partijos garbės pirmininko V. Uspaskicho pritarimą ir gavęs jo pažadą, jog visais klausimais galės tikėtis jo patarimo.

ELTA jau skelbė, kad į Darbo  partijos pirmininko pareigas apsisprendė kandidatuoti Seimo Darbo partijos frakcijos narys, Seimo vicepirmininkas Andrius Mazuronis.

Šis politikas žada bandyti atversti naują partijos gyvavimo puslapį, kuris būtų rašomas kitaip.

„Esu įsitikinęs, kad gali būti ir bus kitokių partijos vystymosi krypčių vizijų, todėl, norėdamas kaip galima greičiau pradėti diskusiją apie galimas partijos ateities perspektyvas bei matymą, kaip tai įgyvendinti, kreipiuosi į kiekvieną iš jūsų informuodamas, jog nusprendžiau kandidatuoti į partijos pirmininko poziciją ir prašyti jūsų pagalbos ir paramos. Prašyti jūsų paramos ne tik man, kaip asmeniui, tačiau man, kaip aukščiau aprašytos partijos vystymosi vizijos siūlytojui. Tikiu, jog stipri komanda, platus klausimų rato akcentavimas ir nuosaikus darbas ne kuriant priešus, tačiau siūlant idėjas, yra būtent tas kelias, kuriuo visi kartu turime toliau žengti“, – savo kreipimesi į partiečius sako A. Mazuronis.

Pasak jo, „niekam nėra paslaptis, kad mūsų partija pastaruoju metu išgyvena nelengvus laikus“ ir stovi pasirinkimo kryžkelėje.

Birželio viduryje V. Uspaskichui atsistatydinus iš Darbo partijos pirmininko pareigų, laikinuoju partijos lyderiu tapo Seimo Darbo partijos frakcijos seniūnas Viktoras Fiodorovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Giedrius

Giedrius portretas
Velička į partiją įstojo 2009 berods, ir šiaip vienas padoresnių žmonių šios dienos politikoj, o ypač Darbo partijoj.

Mamytė

Mamytė portretas
Koks tas Velička,, ilga.metis,, DP narys?? Prisiplakė 2012 , su,, rekomendacija,, į krašto apsaugos viceministrus..dabar š...į mala... Prie lovio ir provincijoj ..prie lovio. Ar 2,9 reitingas?? Nujojo berazumiai su beraščiais..dabar mazuroniuks ,, atgaivins,, tėvas,, gaivino.. HA..JAU DAINELĖ SUDAINUOTA..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių