Darbo partija dėl migrantų krizės siūlo trims mėnesiams įvesti nepaprastąją padėtį

Opozicinė Darbo partija dėl migrantų krizės siūlo trims mėnesiams pasienio ruože su Baltarusija įvesti nepaprastąją padėtį.

Su tokių siūlymu antradienį partija kreipėsi į prezidentą Gitaną Nausėdą. Šiame kreipimesi siekiant stabilizuoti padėtį raginama pasitelkti kariuomenę, o esant reikalui – mobilizacinį rezervą.

„Iš Baltarusijos kas naktį į Lietuvos teritoriją patenka po kelis šimtus nelegaliai sieną kertančių asmenų. Jie tai daro sistemingai, labai tikėtina, Baltarusijos valdžios institucijoms padedant. Tai yra aktyvūs, priešiški veiksmai prieš Lietuvą kaip valstybę bei jos gyventojus, siekiant pakirsti pasitikėjimą valstybės institucijomis“, – sakoma partijos kreipimesi.

Tai yra aktyvūs, priešiški veiksmai prieš Lietuvą kaip valstybę bei jos gyventojus, siekiant pakirsti pasitikėjimą valstybės institucijomis.

Anot jo, „būtina kuo skubiau stiprinti pasienio apsaugą ir stabilizuoti padėtį“.

Vidaus reikalų ministerija antradienį pasiūlė Vyriausybei įvertinti, ar pasienio savivaldybėse nereikia įvesti nepaprastosios padėties, po pirmadienio vakarą Rūdninkų poligone įvykusio incidento. Keliasdešimt žmonių protestuodami prieš migrantų apgyvendinimą teritorijoje blokavo kelią ir nuo jo buvo pašalinti jėga.

Šalies vadovas Gitanas Nausėda tuo tarpu laikosi pozicijos, kad nepaprastoji padėtis dėl Lietuvą užplūdusių migrantų galėtų būti įvedama tik kraštutiniu atveju ir šiuo metu tam nėra būtinybės.

Pasak prezidento, vidaus reikalų sistema dar nėra išnaudojusi visų turimų rezervų malšinant krizę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>taip \\\\\.../////

>>>taip  \\\\\...///// portretas
>>>Paneigiu savo neprotingą komentarą.

onute

onute portretas
Kada tas vagis ruskis baigs su savo komunistėliu partija kištis ne i savo reikalus esi ruskis o čia lietuva ir patylėk su savo susirinktu lietuvos parsidavusias nevykėliais Fiodorovais Dinmitrejava Gorškova Voronovas Šešniovas Zubinas Sucharevskaja visa armija ruskiu ir priedas Mazuronis gapšys Eik USPASKYKAI i savo rusyna kariaut nususes seni

Totalus darbiečių fiasko ...

Totalus darbiečių fiasko ... portretas
Panašu liberalumas užvaldo ir darbiečius , pradėjo pataikauti ( ko tikėjausi) liberkonservynui ir nori užčiaupti gyventojų protestus ? Migrantų neišsiųsi , jie vaikščios , nes galioja tarptautiniai susitarimai , bet vietiniai ir kiti - nepajudės ? Jooo... nukrito dar vienos partijūkštės kaukė ...liberdarbiečiai su liberaliu EP Uspaskich ir " buvusiu " liberalu Mazuroniu ....kuriam Čmilytė vos ne pirmam seimo pirmininko pavaduotojo " raktus " įteikė ....:)))) Gerai , gal rinkėjai pradės matyti kam pakeliui su liberiais ...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių