A. Armonaitė: sunkiausia būtų su bauginančios Lietuvos įvaizdį kūrusiais politikais

Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė sako, kad sunkiausiai koaliciją įsivaizduotų su  pastaruosius ketverius metus uždaros ir gąsdinimais grįstos Lietuvos viziją kūrusiais politikais.

„Iš tikrųjų būtų labai sunku bendradarbiauti su tais politikais, kurie pastaruosius ketverius metus Lietuvoje uždavė tokios uždaros, konservatyvios, bauginančios, gąsdinimais grįstos visuomenės toną. Lietuva nėra tokia visuomenė. Lietuva jau yra mačiusi pasaulio, apsiskaičiusi ir norinti pozityvios politikos. Tad su tais, kurie skleidžia tokią nuotaiką, man atrodo, būtų sunku dirbti. Bet pasižiūrėsim, ką žmonės išrinko“, – Eltai teigė partijos pirmininkė.

Iš tikrųjų būtų labai sunku bendradarbiauti su tais politikais, kurie pastaruosius ketverius metus Lietuvoje uždavė tokios uždaros, konservatyvios, bauginančios, gąsdinimais grįstos visuomenės toną.

Nors A. Armonaitė neįvardino, su kuria partija ketintų sudaryti koaliciją, ji tikino, kad sieks bendradarbiauti su tai politikais, kurie palaikys Laisvės partijos išsikeltus tikslus.

„Mums yra svarbu, kad tie pažadai ir tie prioritetai, apie kuriuos mes kalbėjome pusantrų metų, nuo pat partijos įkūrimo, būtų įgyvendinti. Kad švietimas būtų prioritetinis klausimas, kad dešimtmečiais nespręsti žmogaus teisių klausimai pajudėtų, kad daugiau pritaikytume išmaniųjų technologijų, ambicingiau investuodami į žinias ir į tyrimus. Tai yra mūsų prioritetai ir mes juos dėsime ant stalo, kai jau bus suskaičiuoti rinkimų rezultatai. Tuomet ir kalbėsime, su kuo geriausia įgyvendinti tas savo idėjas“, – sakė A. Armonaitė.

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Kad lgbt is vis neturi mūsų šalyje egzistuoti.Ir nesuprantu jų psichiškų reikalavimų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių