Lietuvos konsulinės misijos – D. Britanijoje, Australijoje, Argentinoje, Kanadoje

Lietuvos užsienio reikalų ministerija su atstovybėmis užsienyje rengia išvažiuojamąsias konsulines misijas į Mančesterį, Edinburgą, Šiaurės Airiją, taip pat Buenos Aires, Kalgarį bei Melburną.

Konsulinių misijų metu bus atliekami Lietuvos piliečių ir lietuvių kilmės asmenų pageidaujami konsuliniai ir notariniai veiksmai, priimami prašymai ir dokumentai dėl paso išdavimo ar keitimo, užsienyje sudarytų santuokų ar gimusių vaikų įtraukimo į apskaitą Lietuvoje, konsulinių pažymų išdavimo, bus priimamos gyvenamosios vietos deklaracijos ir atliekami kiti konsuliniai veiksmai.

  • Lietuvos ambasada Londone balandžio 27 d. organizuoja konsulinę misiją į Mančesterį, balandžio 29-30 d. - į Edinburgą, o gegužės 2-3 d. išvažiuojamoji misija rengiama Šiaurės Airijoje.
  • Konsulinė misija Melburne Lietuvos ambasados Japonijoje bus rengiama balandžio 4-7 d..
  • Misiją Kalgaryje Lietuvos ambasada Kanadoje rengia balandžio 15-16 d. 
  • Buenos Airėse Lietuvos ambasados Ispanijoje konsulinis pareigūnas konsulines paslaugos teiks birželio 17-20 d. 

Privaloma išankstinė registracija, nurodant savo vardą, pavardę, asmens kodą arba gimimo datą, taip pat pageidaujamą konsulinę paslaugą ir apsilankymo laiką:

  • ambasadoje Londone el. paštu konsulinis.uk@urm.lt,
  • Lietuvos garbės konsulės Melburne Danutės Levickis el. paštu lithconsul@yahoo.com.au ir tel. +61-3-9840-0070,
  • ambasadoje Kanadoje el. paštu jonas.skardinskas@urm.lt ir tel. 613 567 5458 papildomas (extension) Nr. 22,
  • ambasadoje Ispanijoje el. paštu amb.es@urm.lt arba tel. +34917022118.

Išsamesnė informacija, taip pat misijų vieta ir laikas skelbiami Lietuvos ambasadų Londone, Japonijoje, Kanadoje ir Ispanijoje interneto svetainėse. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kur REZONANSAS iš REZONANSINĖS „mailiaus“ bylos?

Kur REZONANSAS iš REZONANSINĖS „mailiaus“ bylos? portretas
Kur REZONANSAS iš REZONANSINĖS „mailiaus“ bylos? Ar liko nors vienas „kaltinimas“ bylos dalyviams iš daugiau negu 4 metus įžūliai skelbtų „kaltinimų“? Gal kas nors gali pateikti nors vieną menkiausią pažeidimą, kuris galimai buvo padarytas „mailiaus“ byloje? Kas tą žino, pakomentuokite? Demagogija nereikalinga. Nieko byloje nėra, yra tik „tyrėjų“ burbulas ir visuomenės mulkinimas. Tiesiog visi yra laimingi, kad FNTT ir Generalinė prokuratūra juos iškilmingai mulkina. Ir jokios reakcijos. Gal naujų LR prezidento rinkimų diskusijose kandidatai pakalbės ir apie FNTT ir Generalinės prokuratūros kontorų veiką? Gal atsakingos institucijos priims sprendimus? Užteks tyčiotis iš žmonių......
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių