Įžymybių medžiotojos planuose – asmenukė su Beyonce

  • Teksto dydis:

Jūra beveik visą savo laisvalaikį kuria planus ir medžioja Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždes tam, kad pasidarytų su jais asmenukę.

Jos kolekcijoje daugybė pramogų pasaulio atstovų – šio trečiadienio vakarą 20 val. LNK laidos „Šiandien. Po metų“ studijoje išvysite kone visą pluoštą nuotraukų su aktoriumi Džiugu Siaurusaičiu, dainininku Justinu Jaručiu, laidų vedėja Indre Stonkuviene ir kitais žymiais žmonėmis.

Drąsi mergina atvirauja, jog su Lietuvos žvaigždėmis nusifotografuoti nėra labai sunku, tad dabar jos iššūkis – asmenukė su pasaulinio lygio žvaigžde. Lietuva merginai pasirodė per ankšta, tad ji nusprendė sudalyvauti laidoje „Šiandien. Po metų“ ir viešai pažadėti, jog per metus laiko ji pasidarys asmenukę su dainininke Beyonce! Beje, entuziastinga mergina sako, jog tai bus tik pradžia, sustoti ties Beyonce ji net neketina.

Paklausta, kaip ketina įgyvendinti šį pažadą, atkakli mergina stebina toliau, sako, jog jeigu reikės, ji ketina susisiekti net ir su dainininkės prodiuseriais. Dainininkė Beyonce yra Jūros moters idealas, ji žavisi jos asmenybe, energija bei charizma. Išlydėdama Jūrą iš studijos, laidos vedėja Agnė Jagelavičiūtė kalbėjo: „Jūros pažado aš netgi šiek tiek pavydžiu. Jis tiek daug nuotykių žadantis!“

Jūra ir Donatas Montvydas. LNK arch. nuotr.

Tam, kad įgyvendintų savo neįtikėtiną pažadą, jauna mergina turėjo viską gerai apsvarstyti ir gerokai pasistengti. Dainininkės Beyonce koncertas vyko Prancūzijoje, o kad pavyktų įgyvendinti pažadą, bilietus teko pirkti kuo arčiau scenos.

Po metų į LNK studiją atvykusi mergina prisipažino, kad viskas pavyko ne visiškai taip, kaip ji tikėjosi. Tačiau tai, ką Jūra parodė studijos ekrane, sukėlė pavydą net pačiai A. Jagelavičiūtei. Atsidėkodama laidos vedėja suruošė staigmeną ir pačiai merginai: į studiją Agnė pakvietė vieną žaviausių Lietuvos dainininkų, kuris žvaigždžių medžiotojai padovanojo ne tik asmenukę, bet ir savo naujos dainos premjerą.

Kita laidos „Šiandien. Po metų“ dalyvė Irena prieš kelis metus išgirdo skausmingą gydytojų diagnozę – jos trejų metų mergaitė Viktorija serga onkologine liga. Ši žinia pakirto mamą, Irena paniro į liūdesį ir kaltinimus sau. Ir vieną dieną gydytojams besilankant jų palatoje, Irena išgirdo dukros žodžius: „Aš tai gerai gyvenu, tik mama verkia ir verkia“, – šie mažametės žodžiai mamai buvo lyg spyris, kuris privertė susiimti. Tuomet Irena suprato, jog liūdėti gana, Viktorijai reikia stiprios mamos, kuri padėtų įveikti ligą. Į visą niūrią ligoninės techniką ir procedūras jos pradėjo žiūrėti kitaip: gąsdinantiems ligoninės aparatams sugalvojo žaismingus pavadinimus, išpuošė palatą, o artimi draugai internete sukūrė grupę, kurios nariai labai palaikė mamą Ireną. Šiuo metu Viktorijos liga sustabdyta. O mama su dukra į laidą atvyko turėdamos pažadą tiems geriems žmonėms, kurie nuolat palaiko ir teikia visokeriopą pagalbą. LNK studijoje jos pažadėjo per metus laiko joms padėjusiems žmonėms.

Viktorija su mama Irena. LNK arch.nuotr.

Per tuos metus Viktorija sugalvojo labai jaukią ir nuoširdžią padėką, kurią kiekvienam žmogui kuria pati. Irena sako, jog atrodo, kad šio pažado išsipildymui pabaigos nebus, nes gerų žmonių, kurie visais būdais padeda šeimai, kone kasdien daugėja! Liga pakeitė ir mamos požiūrį į žmones, ir į patį gyvenimą. Dabar ji džiaugiasi: „Didžiausia mano svajonė, kad visiems pavyktų kaip ir mums įveikti ligą. Svajoju, kad kiekviena mama po mėnesio raudų susiimtų į rankas ir ligai beliks trauktis“, – laidoje graudinosi Irena.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių