„X Faktoriaus“ finale triumfavo Iglė

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą televizijos žiūrovai su nekantrumu laukė muzikinio projekto „X Faktorius“ finalo. Projekto nugalėtoja tapo Iglė.

Daugybės liaupsių viso projekto metu sulaukusi jauniausia projekto dalyvė triumfavo finale. Nuoširdžių žodžių paskutinėje laidoje jai negailėjo nei vienas komisijos narys.

„Po kiekvieno pasirodymo atrodo, kad prisilietėme prie nežemiško dalyko. Neturiu jokių abejonių, kad esi šio „X Faktoriaus“ žvaigždė“, – Jazzu žodžiai cituojami projekto „Facebook“ paskyroje.

„Tu darai stebuklus scenoje. Tokia sudėtinga daina, o tu taip gražiai ištransliavai. Su tavimi projekte tikrai įvyko stebuklas“, – susijaudinimo neslėpė ir Samas.

Finalinėse kovose Iglės priešininkėmis tapo merginų grupė „Golden Age“, o po pirmojo balsavimo sceną pirmoji paliko balsingoji Paulina.

Nugalėtojai atiteko 15 tūkst. eurų pagrindinis prizas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai

Labai portretas
šauni mergaitė. Geras balsas,labai palaikiau Iglę. Patiko ir Paulina, bet labai girdėjosi kvėpavimas per mikrofoną. Šiaip abi vertos nugalėtojos prizo.

Aš portretas
Ar Jazzu be kelnių sėdėjo???

Alina

Alina portretas
Sveikinu jaunąją nugalėtoją.Ji pavyzdys,koks turi būti estrados dainininkas: ir balsas,ir artistiškumas,ir gera išvaizda,ir pasitikėjimas savim ir tuo,ką daro scenoje
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių