W. Ferrellas dėl žiūrovų juoko padarytų viską

  • Teksto dydis:

Lietuvos kino teatrus pasiekė naujoji komedija „Būk kietas“ (angl. „Get Hard“), kurioje pagrindinį vaidmenį atliko žanro mėgėjams puikiai pažįstamas aktorius Willas Ferrellas. Jis – Holivudo žvaigždė, išgarsėjusi dėl to, kad ekrane suvaidino gausybę kvailių ir idiotų. Pasiryžimas apsikvailinti prieš milijonus žiūrovų W.Ferrellui sukūrė gal ir ne patį geriausią įvaizdį, tačiau išgarsino jo vardą ir sukrovė aktoriui milijonus.

Kadaise apie karjerą sporto televizijoje svajojęs W.Ferrellas į aktorystę patraukė po to, kai nusprendė surizikuoti ir išmėginti – ar klasės klouno vaidmenį jis galėtų atlikti ir už mokyklos ribų. Improvizacijomis publiką papirkęs vyras praėjus vos ketveriems metams nuo karjeros pradžios gavo vietą prestižinės laidos „Saturday Night Live“ komandoje. Kai W.Ferrellas šią paliko 2002-aisiais, jis buvo geriausiai apmokamas šou darbuotojas per visą laidos istoriją.

„The Telegraph“ žurnalistų teigimu, sėkmės Holivude W.Ferrellas sulaukė kone pernakt – pirmiausia su „Frat Pack“ pravardžiuojama komikų kompanija, kurią sudaro Benas Stilleris, Owenas Wilsonas, Jackas Blackas ir Vince‘as Vaughnas, o po filmo „Žinių vedėjas“ (angl. „Anchorman“) pasirodymo – su paties suburta komanda.

47-erių W.Ferrello karjeros kelias išties apsiėjo be didesnių nuosmukių – žiūrovai visuomet sutiko kvailokus jo herojus su dideliu džiaugsmu. Nesvarbu, ar jis įkūnytų fanatišką žinių vedėją Roną Burgundį, ar elfų užaugintą našlaitį Badį, ar mylimą kvaišą lenktyninką Rikį Bobį.

Pasijuokti iš savęs W.Ferrellas nevengia ir pokalbių laidose. Šiemet jis publiką juokino Jimmy Fallono šou pasirodęs persirengęs kaip prekės ženklo „Little Debbie“ reklaminis veidas. Vaizdelį su moterimi persirengusiu aktoriumi išvysti galite čia:
 

 

 

W.Ferrellas kine išties išskirtinis jo herojų charakteringumu – nors tokie kolegos kaip Sacha Baronas Cohenas ir Zachas Galifianakis taip pat garsėja jų suvaidintais kvailiais, W.Ferrello personažų idiotiškumas yra savitas. Dažniausiai jie sugeba suderinti sėkmę ir tuo pačiu būti visiškais bukapročiais. Šią schemą atitinka ir aktoriaus įkūnytas pagrindinis naujosios komedijos „Būk kietas“ veikėjas, milijonierius ir rizikos fondo valdytojas Džeimsas Kingas. Netikėtai sukčiavimu ir lėšų grobstymu apkaltinamam vyrui duodamas mėnuo, po kurio jo laukia ilgi metai kalėjime. Jis nutaria šiam siaubą keliančiam laikui pasiruošti iš esmės.

Iš visame pasaulyje įsišaknijusių stereotipų pasijuokti kviečianti komedija „Būk kietas“ su W.Ferrellu ir Kevinu Hartu jau pasiekė Lietuvos kino teatrus.

Filmo „Būk kietas“ anonsas:
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių