Virtuvės šefas L. Čeprackas išdavė, kaip lengviausia užkariauti moters širdį

Nors būti prieš kamerą Liutaurui Čeprackui nėra naujiena, tačiau jis pirmą kartą ryžosi atlikti vaidmenį lietuviškame seriale.  „Prie kamerų esu pripratęs, juk esu buvęs trijų laidų vedėjas. O šis filmavimas praėjo labai sklandžiai, žviegiančio paršelio greičiu. Rezultatą galėsite įvysti jau šiandien“, – apie naują amplua kalbėjo Liutauras Čeprackas.

Ne kartą esame girdėję posakį, kad kelias į vyro širdį – per skrandį. Liutauras šimtu procentu sutinka su šiuo posakiu, bet ir turi jam svarbų papildymą. „Esu įsitikinęs, kad tai galioja ir moterims. Lygiai tas pats kelias į vyro širdį gali būti ir į moters. Tiek vyrai, tiek moterys yra vienodi šiuo klausimu. Juk mėgti valgyti yra labai žmogiška. O jeigu susirandi merginą, kuri nemėgsta gaminti, bet labai mėgsta valgyti, tuomet jos širdį užkariauti labai paprasta“, – mintimis dalinosi virtuvės šefas.

Jeigu susirandi merginą, kuri nemėgsta gaminti, bet labai mėgsta valgyti, tuomet jos širdį užkariauti labai paprasta.

Paklaustas, ar šis metodas padėjo patekti į žmonos Lauros Čepukaitės širdį, Liutauras juokauja. „O su žmona buvo kitaip, nuėjau pas tokią močiutę, ji man davė specialių žolyčių ir sakė, įberk, vaikeli, jai į maistą, ir ji bus tavo. Kaip matot, padėjo“, – juoko neslėpė Liutauras.

Kalbėdamas apie patiekalus, šefas neslepia, kad neturi vieno patiekalo, kuris būtų jo asmeninis favoritas. „Čia būtų taip pat, kaip ir muzikanto klausti, kurią dainą jam labiausiai patinka groti. Būtų nuobodu visada ruošti vieną ir tą patį. Įvairovė gyvenime labai svarbu, lygiai taip pat ir maisto gaminime“, – pasakojo L. Čeprackas.

LNK nuotr. 

Virtuvės šefo L. Čepracko debiutas seriale „Man reikia meilės“ – trečiadienio vakarą, 21 val., per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ar tai ne tas pats L.Čeprackas,dainininkas,ir tarybiniais metais už gėjaus veiklą buvo nubaustas?Dainuodavo;-reikėjo berniukams žydrynės dangaus.......Po to ilgam buvo dingęs iš eterio.

apie nieką

apie nieką portretas
bredas kažkoks
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių