Realybės šou „2 Barai“: Simona šventė dvigubą pergalę

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienio vakarą TV3 žiūrovai galėjo įsitikinti, kad kiekviena realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ tiesioginė išlikimo kova – tikras iššūkis visiems dalyviams, besirungiantiems dėl projekto laimėtojo vardo. Po šįvakar įvykusios penktosios išlikimo kovos su realybės šou teko atsisveikinti „princese“ pakrikštytai Sigitai, o trečia kartą ant karštosios kedės sėdėjusi Simona šventė dvigubą pergalę

Praėjusią savaitę tiesioginėje realybės šou transliacijoje, aikštinga gražuolė Sigita sulaukė netikėto šou vedėjų dueto pasiūlymo savo noru palikti šou. Tačiau tokia galimybe nepasinaudojusią merginą, šią savaitę ant karštosios kėdės pasiuntė jos komandos nariai. Tiesa, anksčiau ją išbalsuoti prašiusi Sigita, tiesioginio eterio metu neslėpė pakeitusi savo nuomonę.

„Aš dabar bijau. Noriu išbandyti savo jėgas, bet aš dabar nenoriu namo. Tai gal nebuvo pats mano protingiausias žingsnis, bet aš jo nesigailiu. Aš čia sėdžiu ir pamatysiu, kiek žmonių mane palaiko. Kad jei šiandien ir važiuosiu namo, aš nesigailiu savo sprendimo. Ši savaitė buvo tikrai labai smagi“, - tiesioginės transliacijos metu kalbėjo Sigita.

Penktojoje išlikimo kovoje ant karštosios kėdės šalia Sigitos prisijungė Simona. Tai jau trečias kartas, kuomet ji dalyvauja išlikimo kovoje. Pasikeitus projekto taisyklėms, merginai minusus skyrė „šventąja trijule“ praminti ir kartu žaidimo strategijas kuriantys Ernesta, Žygis ir Marijus. Tiesioginės transliacijos metu, „Velnių“ komandos vadovas Vitalijus Cololo bandė išsiaiškinti, ar šį trijulė susimokė prieš vieną Simoną.

„Na, aš tikrai taip galvojau. Bet jie mane įtikino, kad nebuvo jokio sąmokslo“, - tiesioginės transliacijos metu, nenorėdama tikėti, kad prieš ją rezgamas sąmokslas, kalbėjo Simona, pridurdama, kad dabar ji nebežino kuo tikėti: „Aš dabar galvoju, mąstau. O ką man galvoti? Jei aš neiškrisiu, tai turėsiu motyvaciją siekti neliečiamybės.“

Susumavus telefonu ir internetu balsavusių žiūrovų balsus transliacijos pabaigoje paaiškėjo, kad projektą palikti turi Sigita. Tai jau penktoji dalyvė, kuri projektą paliko po išlikimo kovos. Sigita sulaukė 9706 palaikymo balsų, o Simona gavo net 18268 žiūrovų balsus.

Trečią kartą į realybės šou išlikimo kovą pasiųsta Simona, šį, sekmadienio, vakarą šventė dvigubą pergalę. Ji ne tik džiaugėsi laimėjusi išlikimo kovoje, bet ir buvo apdovanota ypatingu prizu. Televizijos žiūrovai balsuodami nusprendė, kad ji verta tapti kultinio ir visų pamilto serialo „Moterys meluoja geriau“ aktore.

Realybės šou merginos praėjusią savaitę nusifilmavo specialiuose filmukuose, kuriuose kiekviena įkūnijo būsimą serialo heroję – būrėją. Visa savaitę žiūrovai internete balsavo už labiausiai patikusią dalyvę, kuri gavo galimybę savo aktorinius sugebėjimus išmėginti jau devintą sezoną skaičiuojančiame TV3 seriale. Simonai išgirdus, kad tapo šio konkurso nugalėtoja, iš džiaugsmo ir nuostabos trūko žodžių. „Aš apakus“, - šypsodamasi teištarė ji.

Šį, sekmadienio, vakarą TV3 realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ scenoje skambėjo atlikėjos Birutės Petrikytės ir merginų grupės „Pinup girls“ dainos. Realybės šou dalyviai savo gerbėjams pateikė ir ypač nuotaikingą dovaną – perdainavo grupės „Bavarija“ legendinį hitą „Angelai“.

„2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ pirmadieniais-ketvirtadieniais 21.00 val. stebėkite per TV3, visą parą tiesiogiai – per 2barai.lt, o karščiausias naujienas sekite tv3.lt. Kiekvieną sekmadienį 19.30 val. TV3 eteryje – tiesioginės transliacijos iš pramogų ir poilsio komplekso „Karpynė“: kaskart du dalyviai sės ant karštųjų kėdžių ir kausis išlikimo kovoje.

„2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ – per TV3, 2barai.lt ir tv3.lt!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Birute

Birute portretas
Simona tu esi saunuole ir vel pasiliksi ir as tuo tikiu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių