A. Valinskas apie D. Čižauską: tai buvo žmogus, nesuderinamas su mirtimi

  • Teksto dydis:

Penktadienį Plungėje rinkosi pramogų pasaulio žmonės, nusprendę į paskutinę kelionę palydėti savo bičiulį bei kolegą, grupės „2 Donatai“ narį Donatą Čižauską. Tarp jų – ir Inga bei Arūnas Valinskai. 

Ne paslaptis, kad žinoma pramogų pasaulio pora artimai bičiuliavosi su velioniu D. Čižausku: juos siejo ne tik darbas, bet ir laisvalaikis, kartu leido atostogas. 

„Žinot, tai tragedija, kuri yra beviltiška. Šiandien jo artimiesiems norisi tik palinkėti stiprybės, o aš saugosiu viską, kas liko šviesu, ir dainuosiu jo dainą dar ne vieną kartą“, – 15min.lt kalbėjo I. Valinskienė, atvykusi penktadienį į Plungę.

„Tai buvo žmogus, nesuderinamas su mirtimi, nes jis buvo pats gyvenimas. Kai išeina tokio amžiaus žmogus, tai yra nepateisinama ir nesuvokiama...“ – pridūrė artimo bičiulio palydėti atvykęs  A. Valinskas.

Primename, kad pirmadienį Lietuvą apskriejo netikėta žinia, jog mirė atlikėjas, grupės „2 Donatai“ narys ir įvairių televizijos projektų dalyvis D. Čižauskas. Vyrui buvo 33-eji.

D. Čižauskas amžinojo poilsio atgulė Plungės rajono Jovaišiškės kaimo kapinėse. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

to sanremo

to  sanremo portretas
o kas tau asile rusiškai nepatinka turbut ORKESTRAS KALIOŠE gražu kaip chacholai mykia

natalija

natalija portretas
Nu ko valinskis taip nusmurgo i žmogu nepanašus zombis

kauniete

kauniete portretas
Valinskai kuo mažiau rodysitės tuo bus geriau nes jus abu jau niekada autoriteto neturesit lietuvoje O kas liečia inga tai ja supraskit juk jin laikosi prie to savo nevykėlio o tai niekas jos ir nepakviestumenka žvaigždunė
VISI KOMENTARAI 57

Galerijos

Daugiau straipsnių