V. Zelenskis „DiArchy“ magų prašė išmokyti skaityti mintis

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Ukrainos prezidento rinkimus laimėjusį Volodymyrą Zelenskį konsultavo ir Lietuvos magijos teatro „DiArchy“ įkūrėjai – Arvydas Gaičiūnas bei jo sesuo Diana Gaičiūnaitė-Dirmė.

Tiesa, tai vyko prieš kelerius metus britų šou formato „Magija“ filmavimo metu Maskvoje. 

Projektą „Magija“ demonstravo Rusijoje bei Ukrainoje, todėl vienas pagrindinių šio televizijos šou laidų vedėjų buvo ir tuomet dar tik populiarus aktorius, prodiuseris, komikas, studijos „Kvartal-95“ įkūrėjas bei lyderis - ukrainietis V.Zelenskis.

Pagal britų formatą vykusioje laidoje „Magija“ dalyvavo daug Rusijos bei Ukrainos estrados ir kino žvaigždžių.

Konsultavę grandiozinio šou dalyvius magai iš Lietuvos daugiausiai dirbo kartu su populiaria dainininke Julija Savičeva bei žinoma aktore bei Agnės Ditkovskytės mama Tatjana Liutajeva.  

Kiekvieną dieną nuo ryto iki vakaro vykusiame filmavime susirinkdavo ir daugybė cirko artistų, šokėjų, dainininkų, dainuodavo chorai.

„Kartą į laidą buvo atvežtas net kupranugaris, kurį reikėjo „pradanginti“ scenoje. Tačiau užkulisiuose, laukdamas savo išėjimo, kupranugaris spėjo apėsti scenos užuolaidą“, - kuriozą prisiminė Diana Gaičiūnaitė-Dirmė.

Jos ir brolio užduotis projekte „Magija“ buvo sukurti teatralizuotus pasirodymus, panaudojant inovacines magijos technologijas ir dalyvius išmokyti iliuzijos meno.

Po aštuonių laidų pirmąją vietą įspūdingame šou laimėjo būtent „DiArchy“ konsultuota komanda, kuri daugiausia gavo ne tik komisijos, bet ir žiūrovų balsų.

Lietuvius su pergale asmeniškai pasveikino ir laidos vedėjas V.Zelenskis, kuris ne tik komentavo, kas vyksta scenoje, bet ir daug bendravo su „DiArchy“ magais bei labai aktyviai domėjosi triukų atlikimo procesu.

 „Volodymyras – labai talentingas žmogus, profesionalus prodiuseris ir puikus organizatorius. Jis asmeniškai prašė išmokyti skaityti mintis ir įspėti ateitį,- šypsodamiesi prisipažino Arvydas ir Diana, kurie sekmadienį po Ukrainos prezidento rinkimų V.Zelenskiui mobiliuoju telefonu nusiuntė sveikinimus trumpąja žinute. – „Magijos“ šou metu jam atskleidėme kai kurias iliuzijos meno paslaptis. Beje, Zelenskis - labai gabus mokinys ir puikiai įvaldė šią sferą. Tuomet pusiau rimtai, pusiau juokais prognozavome, kad jis žengs į didžiąją politiką ir sulauks sėkmės. Tiesa, net nepagalvojome, kad po kelerių metų jis taps Ukrainos prezidentu.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių