V. Streičai mielas sukčiautojos vaidmuo

  • Teksto dydis:

Viskam būna pirmas kartas. Štai Kauno valstybinio muzikinio teatro aktorė Viktorija Streiča neseniai pirmą kartą savo jėgas išmėgino TV3 eteryje rodomame lietuviškame seriale "Pamiršk mane". Anot jos, iš pradžių pasiūlymas vaidinti seriale ją išgąsdino, tačiau netrukus ji išmoko televizijos taisykles.

Kauno muzikiniame teatre vaidinanti aktorė prisipažino, kad sunkiausia buvo įprasti prie darbo tempo. Tiesa, V.Streičai šis šokas truko vos vieną, pačią pirmąją filmavimo dieną.
"Darbo tempas seriale yra milžiniškas. Reikia labai greitai orientuotis situacijoje. Mane tai išgąsdino tik iš pradžių. Paskui pradėjau suvokti žaidimo taisykles. Pavyzdžiui, teatre gali repetuoti ir gludinti scenas keletą mėnesių, o čia viskas gerokai greičiau. Vėliau perpratau tai, todėl dabar viskas gerai", – pasakojo Viktorija.

Serialo "Pamiršk mane" siužetas – itin dinamiškas. Vieną situaciją keičia kita, pakilią nuotaiką – netekties skausmas. Viktorija sako, kad kaip tik dėl šios priežasties ir tam, kad įtikintų žiūrovus, ji daug diskutuoja su serialo režisieriumi Raimundu Banioniu.

"Scenarijų visuomet aptariu su režisieriumi. "Pamiršk mane" siužeto vingiai visuomet būna drastiški ir nenuspėjami. Kartu su režisieriumi galvojame, kaip įtaigiau ir įdomiau viską pateikti", – kalbėjo aktorė.

Seriale Viktorija atlieka nemalonios, sukčiaujančios, nekilnojamuoju turtu prekiaujančios apsukruolės Sitoros Mambos vaidmenį. Daugelio nuostabai, šis vaidmuo aktorei – labai mielas.

"Kurti Sitoros charakterį nebuvo sunku. Paprasčiausiai susikuri reikalingas aplinkybes ir stengiesi į viską žiūrėti personažo akimis. Man ši veikėja labai patinka. Nors visų siužeto vingių atskleisti negaliu, prižadu, kad mano personažas dar visus nustebins", – intrigavo V.Streiča.


Šiame straipsnyje: Viktorija StreičaaktoriaiTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių