V. Bareikis pristatė vaizdo klipą „Mona Liza“: į paveikslą skriejo tortas

  • Teksto dydis:

Pirmadienio rytą atlikėjas Vidas Bareikis savo bičiulius ir žiniasklaidos atstovus pakvietė į kino teatrą „Pasaka“, kuriame pristatė naujausią savo kūrinį ir vaizdo klipą „Mona Liza“. Pristatymo renginyje netrūko šmaikščių pajuokavimų, o labiausiai svečius nustebino vaizdo klipo „atidarymas“, metant tortą į Mona Lizos paveikslą.

„Džiaugiuosi, kad šiandien čia susirinko visi tie, kurie sutiko nusifilmuoti vaizdo klipe. Tiesa, tai yra ir mano artimiausi žmonės. Trūksta Vaido Baumilos, su kuriuo esame draugai nuo aštuntos klasės, kuomet tritaškių konkurse nugalėjau jį ir ten susipažinome“, – juokaudamas renginį pradėjo Vidas.

Į vaizdo klipo pristatymą atvyko atlikėjo sužadėtinė Indrė Stonkuvienė, dainininkas Merūnas Vitulskis su žmona Erika, aktoriai Marius Repšys, Emilija Latėnaitė, Aistė Zabotkaitė, Ieva Stašelytė, Vainius Sodeika.

„Mona Liza“ – vaizdo klipas, primenantis absurdišką televizijos laidą, kurioje tarp vedėjo ir pašnekovų įvyksta konfliktas, į kurį įsitraukia ir publika. Jame daugybė veiksmo ir šypseną sukeliančių momentų. Vaizdo klipo režisieriumi tapo Jonas Trukanas.

Po pirmosios vaizdo klipo peržiūros su žinomais bičiuliais, atlikėjas pakvietė visus į lauką, kur „atidarė“ vaizdo klipą.

„Įvairiose premjerose ir atidarymuose kerpamas raudonas kaspinas. Šiandien nusprendžiau šią ceremoniją padaryti kitaip – netrukus mesiu tortą“, – teigė V. Bareikis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Julius

Julius portretas
Koks protas, tokia kokybė ir klipo

tuštukas

tuštukas portretas
šūdas konkretus

LAPE SIAURINE

LAPE SIAURINE portretas
kuo tolyn tuo durnyn
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių