U. Siparė atskleidė, ko labiausiai bijo tapus mama

Kiekvienais metais pirmą gegužės sekmadienį visos mamos šypsosi ypatingai. Tai diena, kai visas dėmesys nukreipiamas į vieną prasmingiausių profesijų pasaulyje, kurią moterys dirba 24 valandas per parą, septynias dienas per savaitę, o atlyginimas matuojamas meilės išraiška. Taip, tai buvimas mama. Ir jau visai netrukus laidų vedėja Ugnė Siparė sūpuos ant rankų savo pirmagimę dukrytę.

Nors Ugnė panaši į tas moteris, kurios tiksliai žino, kaip viską suplanuoti, kaip sudėlioti viską į stalčiukus, kaip maksimaliai pasiruošti svarbiems gyvenimo įvykiams, šį kartą būsima mama paleidžia viską vykti sava eiga ir tariasi su savo srities specialistais.

„Tu negali numatyti to, ko nesi patyręs, gali planuoti neplanavęs, bet aš nusiteikusi pozityviai. Konsultuojuosi su geriausiais specialistais ir jų klausau, nes čia svarbiausia turėti patikimą žmogų, po kurio konsultacijos nebėgsi išgirsti dar vienos nuomonės“, – sako Ugnė, kalbėdama apie ją prižiūrinčią gydytoją ginekologę akušerę.

Žinoma, Ugnė kaip ir kitos garsios mamos neišvengia ir komentarų socialiniuose tinkluose, kurie tikrai nėra vien palaikantys ar motyvuojantys. Įsikėlusi nuotrauką į socialinius tinklus su naujagimei skirtais baldais – lovyte, komodėle ir gultuku –, moteris tuoj pat sulaukė komentarų: „Kam jūs švaistote veltui pinigus, vis vien vaikas miegos su jumis lovoje“. Ugnė neneigia, kad gal taip ir bus, o gal priešingai, juk kiekvienas atvejis individualus.

U. Siparė neslepia, kad labiausiai baisi yra paauglystė ir jos ji bijo labiausiai.

Su kokiais sunkumais susiduria mamos vos gimus vaikeliui, kodėl svarbu su antrąja puse apsitarti veiksmų planą prieš atsirandant naujai gyvybei, kuo vyras gali būti naudingas pirmaisiais mėnesiais ir kokias klaidas mamos daro žindydamos savo vaiką, sužinokite jau šį sekmadienį lnk.lt laidoje „Laiminga mama, laiminga šeima“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiūto o tūto

Čiūto o  tūto portretas
BIJO, kad plaukai neatsiklijuotų

Mama

Mama portretas
Reikia pirma ja tapti,o tik paskui bijoti ir mažiau reklamuotis,nes jau net nejuokinga

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Ko lįst ten, kur nereikia. Žiūrovų gerbiama. Turi savo vietą po saule. Iš kur atsiranda noras nusiristi iki Pikul, Sygel, ir visų kitų nuomonės formuotojų lygio?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių