Trečiasis „Kas ir kodėl?“ sezonas žiūrovus pasitiks su permainomis

  • Teksto dydis:

Visiškai pasikeitusi studija, vinjetė bei naujos rungtys – su tokiomis permainomis trečiąjį sezoną pasitinka LRT TELEVIZIJOS intelektinis žaidimas „Kas ir kodėl“.

„Labas rytas, Lietuva“ studijoje viešėjęs intelektinio žaidimo vedėjas Darius Jurgelevičius papasakojo, kas inspiravo šiuos pokyčius, bei atskleidė, su kokiais iššūkiais susiduria laidos kūrėjai.

„Žiūrovai, kurie šį žaidimą matys pirmą kartą, galbūt tokio didžiulio skirtumo nepajus, tačiau tie, kurie yra nuolatiniai mūsų laidos žiūrovai, jį tikrai pastebės. Šiemet sezoną pradėsime visiškai naujoje, labai gražioje studijoje ir su pakeista žaidimo vinjete“, – pokyčius pristato D. Jurgelevičius.

Anot jo, yra kelios naujienos, kurios bus svarbios ne tik televizijos žiūrovams, bet ir potencialiems dalyviams. „Atsisakėme kelių rungčių, kurios, mūsų manymu, buvo gal kiek per ilgos ir ne tokios atraktyvios, bet turėsime naują rubriką „Taip ir ne“ – tai bus klausimas, į kurį bus galima atsakyti tik paspaudus raudoną arba žalią mygtuką. Be to, mes kiekvieną dieną turėsime klausimą, skirtą Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio paminėjimui“, – atskleidžia žaidimo vedėjas.

Plačiau – vaizdo įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gaila

Gaila portretas
Gaila, kad dingo tokia įdomi grandinėlė, kuri sudedama, pakeičiant vieną raidę. Man tai buvo pati įdomiausia užduotis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių