Transseksualė A. Landau: suprantu, jog mylėjau tik kartą

  • Teksto dydis:

Nuo naujojo sezono su  LNK GO žiūrovais sveikinsis astrologė Vaida Budraitytė, magas Mantas Wizard ir žymiausia Lietuvos transseksualė Agness Landau.

Kiekvieną savaitę interneto lankytojais galės stebėti atvirus A. Landau vlogus ir socialines provokacijas gatvėse. Jau pirmame savo vaizdo dienoraštyje Agness atvirai pasakos, kaip su ja vaikystėje elgėsi jos tėvai, mokytojai ir bendraklasiai. Itin atvirose išpažintyse netruks ir ašarų.

„Aš tik dabar suprantu, jog mylėjau tik kartą. Tai buvo prieš kelerius metus. Aš neįvertinau to žmogaus. Praradau. Nežinau ar kada nors gyvenime dar kartą sutiksiu tokį žmogų su kuriuo man būtų taip gerai, kaip buvo tuomet“, – braukdama ašaras mintimis dalinsis transseksualė A. Landau.

Anksčiau Raulio vardu žinoma transseksualė Agness išdrįs išeiti į gatves ir žmonių atvirai paklausti ką jie mano apie ją. Anot Agness, ji kasdien prisiskaito aibę gerų ir blogų komentarų, todėl jos tikslas pažiūrėti ar žmonės išdrįs atvirai, žiūrėdami tiesiai jai į akis, pasakyti, ką apie ją galvoja.

Šį rudenį visi besižavintys magija ir stebuklais neturėtų praleisti naujo LNK GO projekto „Gatvės magija su Mantu Wizard“. Didžiųjų miestų gatvėse Mantas stebins praeivius savo magija bei dovanos geras emocijas. Skraidantys akiniai, dingstančios ir atsirandančios kortos, minčių skaitymas, iš niekur atsirandantys eurai – tai tik keli triukai, kuriais miestiečius žada stebinti Italijos iliuzionistų čempionate pirmą vietą pelnęs lietuvis.

„Man labai džiugu, jog projektas „Gatvės magija“ man suteikė galimybę išeiti į gatves ir stebinti paprastus žmones. Filmuodami pirmąsias laidas nustebinome net ir jaunuosius. Jie nieko nenutuokdami po ceremonijos buvo apsupti mūsų komandos. Jaunavedžiai patys tapo magais, kuomet netikėtai rankose laikoma kortų kaladė tapo neperšaunamu stiklu“, – įspūdžiais dalinosi žymiausias Lietuvos iliuzionistas Mantas Wizard.

LNK GO žiūrovai Mantą išvys ir dar viename projekte – „Saldūs linkėjimai“. Šio projekto dalyviu gali tapti kiekvienas. LNK GO lankytojai gali užregistruoti savo artimą žmogų, gydytoją, kiemsargį ar šiaip kaimyną, kuriam norisi padėkoti. Projekto komanda nuvyks pas tą žmogų, padarys staigmeną bei apipils projekto partnerio „Naujoji Rūta“ saldžiomis dovanomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

V

V portretas
Kiek galit roditi ta iskrypeli ,geda
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių