Tel Avive princas Williamas pasivaikščiojo su „Eurovizijos“ karaliene

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos princas Williamas (Viljamas) trečiadienį pasivaikščiojo po vieną hipiškiausių Tel Avivo bulvarų drauge su akį traukiančia „Eurovizijos“ dainų konkursą laimėjusia Izraelio dainininke.

Maždaug 2 000 smalsuolių spaudėsi prie saugumo pareigūnų pastatytų užtvarų, kad pamatytų princą ir Nettą Barzilai (Netą Barzilai), apsirengusią žaliųjų citrinų spalvos tunika ir juodomis timpomis, o galvą pasipuošusią daugybe violetinės spalvos kasyčių.

Minioje kartais pasigirsdavo šūksniai „Williamai, mes tave mylime!“, o žydrus marškinius ir lengvą vasarinį švarką vilkėjęs princas į juos atsakydavo šypsena.

25 metų N. Barzilai šiemet laimėjo „Eurovizijos“ dainų konkursą Lisabonoje su daina „Toy“ („Žaisliukas“), kurios tekstą įkvėpė moterų teisių judėjimas #MeToo .

Studijinėje dainos versijoje girdėti, kad įraše panaudotas vokalą keičiantis prietaisas, nors dainų konkurso taisyklės reikalavo, kad atlikėjai ant scenos dainuotų gyvai.

Trečiadienį dainininkė padovanojo tokį prietaisą ir princui, nors šis patikino neturįs jokių vokalinių sugebėjimų.

„Norite, kad padainuočiau? – paklausė jis. – Dar negirdėjote manęs dainuojančio. Taip nesakytumėt, jeigu būtumėt girdėjusi.“

Per pirmąjį Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos nario oficialų vizitą Izraelyje ir palestiniečių teritorijose daug dėmesio skiriama jaunimo ir technologijų klausimams.

Išsiskyręs su N. Barzilai Williamas susitiko su Izraelio aplinkos apsaugos aktyvistais. Jie kartu gėrė limonadą ant vieno Tel Avivo namo stogo.

„Man labai rūpi aplinka, – sakė jis. – Galvoju apie savo kartą, mano vaikus ir manau, kad tai yra palikimas, kurį turime truputį aptvarkyti.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš šalia

Aš šalia portretas
tokios net sikt netūpčiau
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių