Teisme R. Ščiogolevaitė pasiekė svarbią pergalę

  • Teksto dydis:

Dainininkės Rūtos Ščiogolevaitės ir Rolando Damijonaičio skyrybų istorijoje – naujos detalės. 

Kaip praneša portalas alfa.lt, teismas ketvirtadienį pripažino, kad R. Damijonaičiui pagrįstai skirtas įspėjimas dėl nustatytos bendravimo su atžalomis tvarkos nesilaikymo. Paaiškėjo, kad nors teismo sprendimu vyras buvo įpareigotas nustatytu laiku rūpintis vaikais ir bendrauti su jais, jam tai ne visada pavykdavo.

Iš viso nustatyti penki atvejai, kai vyras pas vaikus neatvyko, laiku negrąžino ar kitaip pažeidė nustatytą tvarką. Už kiekvieną tokį atvejį grėsė bauda iki 300 eurų.

Pasak teisėjų, R. Damijonaitis nepateikė jokių įrodymų, kad turėjo pagrindą nesilaikyti nustatytos bendravimo su vaikais tvarkos.

Sudėtingos R. Ščiogolevaitės ir R. Damijonaičio skyrybos tęsiasi ilgiau nei pusmetį – jau kurį laiką dainininkė teisme bando įrodyti, kad santuoka sugriuvo dėl sutuoktinio kaltės. R. Damijonaitis su tuo nesutinka.

Žinoma moteris ne kartą pasakojo, kad penkis vaikus auginti vienai yra labai sunku.

Į kovą  R. Ščiogolevaitė įtraukė ir sutuoktinio motiną.  Byla iškelta dėl materialinio išlaikymo nepilnamečiams vaikams priteisimo iš senelių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mano tėvukas a.a.

Mano tėvukas a.a. portretas
Sakydavo: turėk tiek vaikų,kiek turi rankų....tik dabar jo pasakymą supratau...

bobute

bobute portretas
paieskoti reikia tokios kekses-jau ka sako-ne su vienu vyru nesugyvena,dabar jaunukli susigavo,tai baigia uzsmaugti,sene griuvena,dar senelius poteismus tampo-ir Dievo nebijo,nu siaubas...

AHA

AHA portretas
Na kur tie komentarai, kur man akis draskė, jai rašiau, kad ne tik pagimdyti reikia bet išlaikyti po to :D Tai komentuokite ir dabar kokia darbšti ir kad išlaikys ir išmaitins :D
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių