Šventiniame koncerte su „Lietuvos balso“ žvaigždėmis – net 20 pasirodymų

  • Teksto dydis:

Gruodžio 22-ąją, prieš pat Kalėdas, Vilniaus „Siemens“ arena virs šventine nuotaika alsuojančia erdve, kurioje  „Lietuvos balso“ projekto žvaigždės surengs didžiausią istorijoje šventinį koncertą.

Pirmą kartą Lietuvoje vieno vakaro metu scenoje pasirodys ne tik „Lietuvos balsas“, „Lietuvos balsas. Senjorai“ ir „Lietuvos balsas. Vaikai“ projekto mokytojai, bet ir visų projektų nugalėtojai bei ryškiausi dalyviai.

Visoms Lietuvos šeimoms skirtame šventiniame koncerte, vienoje scenoje bus surengta net dvidešimt skirtingų muzikos žvaigždžių pasirodymų, tarp kurių skambės trys naujos ir oficialiai dar neišleistos atlikėjų dainos.

Po trumpos pertraukos, su visiškai nauju kūriniu į didžiąją sceną sugrįžtanti, įspūdingu savo vokalu visą Lietuvą pavergusi penktojo „Lietuvos balsas“ projekto sezono finalistė Paulina pirmą kartą klausytojams leis išgirsti dar niekur neskambėjusį kūrinį „Atsimerk“, kurį kūrė kartu su dainos žodžių autore Kristina Radžiukynaite-KaYra bei kompozitoriumi Mariumi Leskausku.

„Ši daina man gimė daugiau nei prieš vienerius metus. Puikiai atsimenu, jog rašydama šį kūrinį jaučiau daug negatyvių emocijų, kurias sudėjau į dainos žodžius ir taip gimė pradinė kūrinio versija apie nelaimingą meilę. Kiek vėliau, susitikę su Mariumi Leskausku studijoje klausėmės mano sukurtų dainų ir būtent šia daina Marius patikėjo ir išgirdo jos potencialą. Pradėjus vystyti kūrinį, supratau, kad prieš metus rašyti dainos žodžiai neatitinka mano esamos vidinės būsenos, todėl pagalbos kreipiausi į savo brangią draugę Kristiną. Kai išgirdau jos parašytus žodžius, daina man tapo dar artimesnė bei atitinkanti dabar išgyvenamas emocijas“, – apie naujos dainos gimimo istoriją ir bendrą darbą su „Lietuvos balso“ projekte sutikta KaYra pasakoja Paulina.

Tačiau naujausias Paulinos kūrinys – ne vienintelė premjera, kurią koncerto metu galės išgirsti klausytojai. Šventinėje koncerto scenoje nuskambės ir dar neišleista atlikėjos KaYra daina „Alligator“ bei naujausias Monikos Marijos kūrinys „If I leave“.

Didžiojo šventinio koncerto įspūdingus muzikinius šou su naujausiais ir jau hitais spėjusiais tapti kūriniais sukurs  įspūdingas žvaigždžių desantas: Donatas Montvydas, Justinas Jarutis, Monika Marija, Monique, Monika Liu, Mantas Jankavičius, Rosita Čivilytė, Milėja, Kristupas Kerulis, Nikolė Aleksejeva, Sofija Vasilevskytė, Gerda, Kotryna Juodzevičiūtė, Paulius Bagdonavičius, Julija Jegorova, Gabrielius Vagelis bei šiuo metu LNK eteryje transliuojamo „Lietuvos balsas. Senjorai“ ryškiausi dalyviai: Romas Bubnelis, Nijolė Giedraitienė, Jelena Šerienė ir Irmantas Čepaitis.


Šiame straipsnyje: koncertasLietuvos balsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių