Stilistei A. Stumbrei atlikta plastinė sėdmenų operacija

  • Teksto dydis:

Stilistė Agnė Stumbrė ryžosi kardinaliems pokyčiams – moteriai buvo atlikta plastinė sėdmenų operacija. Pati Agnė sako, kad atlikti šią procedūrą pasufleravo gydytojas.

„Iš tikrųjų sėdmenų pakėlimas nebuvo planuotas. Prieš tai buvo daryta pilvo plastika ir blogai sugijo. Važiavom klausti daktaro, ką galima padaryti. O daktaras ir sako: „Tai ne tik šonus, bet ir sėdmenis pakeliam. Viską gražiai padarom“, – LNK laidoje KK2 prisipažins A. Stumbrė.

Operacija neeilinė – jos metu buvo nuimta odos nuo Agnės liemens ir perkelta į sėdmenis. Dėl to užpakaliukas tapo riestesnis. „Per daug odos buvo, mano odą sudėjo į sėdmenis“, – operacijos smulkmenas atskleis moteris.

Agnės grožio procedūros – ne šiaip sau. Jau birželio mėnesį ji su mylimuoju Ernestu išskris medaus mėnesio... Bet įdomiausia tai, kad į kelionę pora skris dar nesumainę vestuvinių žiedų, bet Agnė pripažins, kad Ernestas jai pasipiršo. „Pasipiršo. Dabar baisu, kad nepabėgtų“, – juokėsi A. Stumbrė.

Visas reportažas apie A. Stumbrės operaciją – šį trečiadienio vakarą laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alus

Alus portretas
O kas ta Skumbrė?

Senelis sakydavo

Senelis sakydavo portretas
Kai moteris nieko dūšioj neturi...tai bent sėdmenis demonstruoja,arba didelę iškirptę. Šiuolaikinės merginos skundžiasi lietuviais vyrais.Tačiau pačios pateikia save...kaip seksualų žaisliuką.Kaip save pateikiat,nusipiginat--toks ir ivertinimas iš vyrų.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių