A. Stašaitytė atsiprašė buvusio sutuoktinio: nesididžiuoju tuo įrašu

  • Teksto dydis:

Vėlų vasario 3 d. vakarą žinoma moteris Asta Stašaitytė-Masalskienė sukėlė nemenką skandalą feisbuko paskyroje paskelbdama nevienareikšmišką  įrašą apie buvusį sutuoktinį, savo sūnų tėvą Giedrių Masalskį. Šio pirmadienio rytą socialiniuose tinkluose moteris paskelbė įrašą apie tai, kad gailisi ir buvusio sutuoktinio atsiprašo už savo žodžius.

„Vasario 3 dieną padariau klaidą. Nuoskaudos turėjo likti psichoterapeuto kabinete, o ne atsidurti ant FB sienos. Nors sulaukiau didžiulio jūsų palaikymo, anaiptol nesididžiuoju tuo postu. Iš pykčio nepagalvojau, kaip į tai gali sureaguoti vaikai ir Giedriaus artimieji. Aš labai atsiprašau Giedriaus Masalskio, mūsų sūnų, Giedriaus mamos ir visų artimųjų bei kitų, aname poste paminėtų asmenų. Daugumos jau atsiprašiau asmeniškai. Kodėl tai darau čia? Nes ir aną postą aš parašiau čia“, – pirmadienio rytą rašė žinoma moteris. 

Primename, kad vasario 3 d. A. Stašaitytė emocingame įraše visai Lietuvai paskelbė apie G. Masalskio lytinę orientaciją, turto dalybas ir nevienareikšmiškus tėvo santykius su sūnumis. 

G. Masalskio atsakas į provokuojančią buvusios sutuoktinės žinutę tą vakarą buvo santūrus. „Dėl Astos posto. Labai prašau man nerašyti, neskambinti ir nelaukti komentarų. Nėra ką komentuoti. Kviečiu palikti sergantį žmogų ramybėje ir pagailėti mano vaikų. Ačiū už supratimą“, – savo feisbuko paskyroje tuomet parašė G. Masalskis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

biseksualai

biseksualai portretas
gali ir su tais ir su kitais..Blogai tik kai apsiženijus išlenda va toks refleksas o bobos negal su tuo susitaikyt Aukselis nedurnas. Jei jau taip tada nafik :D Nuvarė pas naują. Kuri gal po kažkiek metu irgi negalėdama atsigaut iš šoko pavarys trolių viešai :D:D Palauksim

oje

oje portretas
Nereikia atsiprašyti. Esame žmonės, turime jausmus. Kodėl tik viskas gražiai turi būti, ir dar visus šunsnukius ištvirkusius reikia užjausti, nes mat gyvenai šitiek metų ir buvo gerai. Baikim čia teisinti visus, dėl savo ištvirkavimo laimės ieškančius.

to onute

to onute portretas
Tai dar nesimokai rašyti, iškrypimą matau tik vieną-gyventi tiek metų ,gimdyti vaikus, girtis puikiu gyvenimu ir apš..ti žmogų.Va čia tai iškrypimas.
VISI KOMENTARAI 137

Galerijos

Daugiau straipsnių