Skaudi netektis: mirė dainininkas E. Ostapenko

Ankstų trečiadienio rytą savo namuose mirė klaipėdiečiams ir Lietuvos žmonėms gerai žinomas atlikėjas bei drastiškais poelgiais pagarsėjęs klaipėdietis Eugenijus Ostapenko.

Greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažas į šio vyro namus Reikjaviko gatvėje skubėjo paryčiais.

Kaip teigė Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stoties vyriausiojo gydytojo pavaduotoja Nijolė Dambrauskienė, vyras buvo gaivinamas apie valandą. Medikai labai stengėsi grąžinti į gyvenimą E. Ostapenko, bet visos pastangos nuėjo perniek, apie 5 val. medikams teko konstatuoti vyro mirtį. Jis mirė eidamas 45-uosius metus.

Vyras turėjo daug ligų, organizmui šio krūvio buvo per daug.

Apie žinomo dainininko mirtį pranešta ir socialiniame tinkle „Facebook“. Po įrašu pasipylė užuojautą reiškiančių kolegų ir internautų komentarai.

„Didelę užuojautą reiškiu mamai ir jo artimiesiems. Taip, Eugenijaus mama man patvirtino. Jo nebėra. Labai gaila kaip žmogus, kolegos ir tiesiog talentingo žmogaus, kurio hitus traukė visas jaunimas. Tegul ilsisi ramybėje. Amen“, – socialiniame tinkle rašė dainininko kolega Aidas Manikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Apsauginis

Apsauginis  portretas
Teko daug kartų išlydėti iš baro. Bet be didelio pykčio, be nežmoniškos agresijos. Kol lydėdavau iki taksi pasišnekėdavom apie meną, jo vokalo studijas, liūdėjo kad žmonės atsimena jį tik dėl dainos "Dviratukas". Tokių šiltų, originalių, nepiktybinių žmonių trūksta Klaipėdoje. Te būna jam lengva žemė.

to tai

to tai portretas
nei mes komentavom nei tu čia tep sakyk. Gal pats ir trolinai. Eugenijus kad ir krėtė šunybes bet buvo musiškis. Ne tep kap tu kontora

Asei

Asei portretas
Gerb. žurnaliste, o klaipėdiečiai ne Lietuvos žmonės?
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių