Siaubo filmo aikštelėje susitiko J. Foxx ir S. Stallone atžalos: seka tėvų pėdomis

  • Teksto dydis:

Naujajame režisieriaus Johannes Roberts filme, siaubo ir nuotykių dramoje „47 metrai: įkalintos po vandeniu“ (angl. „47 Meters Down: Uncaged“, 2019) pasirodo Holivudo auksinio jaunimo atstovės. Pagrindinius vaidmenis čia atlieka aktorių Jamie Foxx ir Sylvester Stallone atžalos – aktorių karjeras pradedančios Carinne Foxx ir Sistine Rose Stallone.

Modelis, viešųjų ryšių specialistė ir profesionali aktorė C. Foxx tikina, jog tėvai siekė suteikti jai normalią vaikystę, tad kelias į Holivudą buvo laikomas tabu, o mažos mergaitės svajonės vaidinti atidedamos laikotarpiui „kai užaugsi“. Įgijusi išsilavinimą ir gavusi tėvų palaiminimą tapti aktore, mergina filme „47 metrai: įkalintos po vandeniu“ atlieka pirmąjį savo vaidmenį pilno metro filme ir tikina, jog tai – tik jos kelio pradžia. Kojas kino industrijoje tik apšylanti mergina neslepia, jog didžiausia jos svajonė – pakartoti tėvo sėkmę ir vieną dieną rankose laikyti išsvajotąjį Oskaro apdovanojimą.

Nuo C. Foxx neatsilieka ir 21-erių Sistine Rose Stallone, į filmavimo aikštelę įžengusi tik sulaukusi pilnametystės. Mados industrija susidomėjusi mergina tikina dar tik ieškanti mėgstamos veiklos ir tvirtai nežinanti ką veiks ateityje, tačiau tvirtina, jog bent sykį išbandyti save filmavimo aikštelėje – įdomi patirtis.

Rugpjūčio 16-ąją Lietuvoje pradedamas rodyti filmas „47 metrai: įkalintos po vandeniu“ žiūrovams pristato būrelį jaunų merginų. Ieškodamos nuotykių, Mia (akt. Sophie Nélisse), Saša (akt. Corinne Foxx), Aleksa (akt. Brianne Tju) ir Nikolė (akt. Sistine Rose Stallone) keliauja nardyti į vandenyno gelmėse stūksantį majų miestą. Netikėtai griuvus statinio įėjimui, merginos ima naršyti povandeninius urvus ir tunelius, ieškodamos kito išėjimo. Rezervuaruose mažėjant oro atsargoms, privalu veikti greitai, tačiau klaidūs labirintai pasirodo esą ryklių mėgstama vieta. Įspūdingiausiu gyvenimo nuotykiu turėjęs tapti nardymas netrunka tapti kruvina kova dėl išgyvenimo ir klaustrofobiniu košmaru, kuriame siautėja alkani baltieji rykliai, o viltis išgyventi gęsta sulig kiekvienu įkvėpimu...



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių