Septyni faktai apie M. Galkiną

  • Teksto dydis:

Nors, atrodytų, apie humoristą Maksimą Galkiną girdėję visi, artėjant jo pasirodymui Lietuvoje, Palangoje, supažindiname su septyniais faktais apie populiarųjį parodijų kūrėją ir dainininką.

1. Stažas. Dar vaikystėje susižavėjęs vaidyba, M.Galkinas išbandė save įvairiose mėgėjų spektaklių vaidmenyse – nuo šuns, Ostapo Benderio ar Don Karlo iki karaliaus Saliamono. Nors šiandien artisto pasirodymai – Rusijos įžymybių parodijavimas, pirmaisiais jo personažais tapo artimieji: parodijomis susižavėjęs paauglys ėmė mėgdžioti mamos drauges ir savo mokytojus. Oficialus M.Galkino debiutas  scenoje įvyko 1994-aisiais studentų teatro spektaklyje "Meilės artimajam fontanai", o išpopuliarėti visoje Rusijoje žaviam akiplėšai ilgai netruko.

2. Intelektualas. Nedaug trūko, kad karininko ir mokslininkės šeimoje augęs M.Galkinas būtų galėjęs prisistatyti lingvistikos mokslų daktaru. Sėkmingai baigęs lingvistikos studijas Rusijos valstybiniame humanitariniame universitete, prancūzų, ispanų, anglų, vokiečių ir čekų kalbas mokantis Maksimas įstojo į doktorantūrą. Tačiau disertacija apie tai, kaip suderinti originalaus ir versto teksto stilistiką, liko neparašyta – nežinia, ar dėl įsibėgėjusios karjeros, ar dėl asmeninių priežasčių mokslus M.Galkinas metė.

3. Svajonė. M.Galkinas neslepia – didžiausia jo svajonė yra tiesiog gerai išsimiegoti. Beje, į klausimą, kokia dovana jam geriausia, parodijų meistras atsako taip pat – miegas.

4. Šeima. Jau daugiau nei penkiolika metų greta M.Galkino yra Ala Pugačiova. Nors sužinoti tiesos, kuris kurį nusižiūrėjo pirmas, matyt, niekam nepavyks, pora kartu jau nuo 2001-ųjų. Prieš šešerius metus, 2011-ųjų pabaigoje, susituokę artistai augina surogatinės motinos pagimdytus dvynukus – Elizabetą ir Garį. Priešingai nei dauguma įžymybių, Galkinas su Pugačiova savo mažamečių vaikų neslepia nuo viešumos – "jaunieji tėveliai" taip didžiuojasi savo atžalomis, kad apie dvynukų gyvenimą visuomenė žino ne mažiau nei apie jų tėvų sceninę veiklą.

5. Stilius. Nors publika įpratusi TV laidose ir koncertuose Maksimą visuomet matyti pasitempusį ir dėvintį brangų kostiumą, humoristo teigimu, jo mėgstamiausias drabužis – džinsai.

6. Gimtadienis. Jaunatviškam, energingam ir puikiai atrodančiam artistui birželio 18 d. suėjo 41-eri. Gimimo dieną M. Galkinas atšventė Jūrmaloje, kur leidžia atostogas kartu su šeima. Šventinę dieną Galkinas tradiciškai pradėjo įrašu savo "Instagram" paskyroje – jo įdėtame įraše matyti, kaip Maksimą sveikina vaikai.

7. Priklausomybė. Nors oficialioje M.Galkino svetainėje vis dar galima rasti įrašą, kad artistas nesinaudoja jokiais socialiniais tinklais, realybė kitokia. Nuo tada, kai įsigijo išmanųjį, M.Galkinas kasdien su savo sekėjais dalijasi gana asmeniškomis fotografijomis ir įvairiausiais vaizdo įrašais iš savo šeimos gyvenimo nesistengdamas rodyti vien tik glamūrinių vaizdų. Čia galima išvysti A.Pugačiovą su maudymosi kostiumėliu, indus plaunantį M. Galkiną, prisidengusį vien tik prijuoste, ir begalę kitų artisto kasdienybės akimirkų.


Šiame straipsnyje: Maksimas Galkinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių