Seksualiausiu vyru paskelbtas D. Beckhamas: dėkoju tėvams ir „Photoshop“

  • Teksto dydis:

Buvęs futbolininkas Davidas Beckhamas (Deividas Bekemas) antradienį žurnalo „People“ buvo paskelbtas seksualiausiu pasaulio vyru ir prisijungė prie virtinės šį titulą jau anksčiau pelniusių superžvaigždžių, įskaitant praėjusių metų nugalėtoją Chrisą Hemsworthą (Krisą Hemsvortą).

Šių metų „seksualiausias dabar gyvenantis vyras“ paaiškėjo per Jimmy Kimmelo (Džimio Kimelo) vedamą televizijos ABC vėlyvo vakaro laidą, kurioje buvo pristatytas žurnalo „People“ numeris su D.Beckhamo nuotrauka ant jo viršelio.

„Tai geriausias momentas mano karjeroje, negaliu tuo patikėti“, – pajuokavo D.Beckhamas, į laidos auditoriją kreipdamasis vaizdo ryšiu.

„Suprantama, noriu padėkoti savo tėvams už tai, kad jų dėka atėjau į šį pasaulį. Noriu padėkoti savo kirpėjui, stilistui, „Photoshop“, – sakė 40-metis D.Beckhamas.

„Seksualiausiojo“ vardas buvo atskleistas tik po to, kai laidos vedėjas J.Kimmelas paragino susirinkusius žiūrovus pamėginti atspėti, kam šįmet atiteko šis titulas.

„Ar Taylor Swift (Teilor Svift) yra sukūrusi apie tave dainą?“ – klausė vienas žiūrovų.

„Ar esi nešiojęs plaukus, susuktus į kuodą?“, – klausė kitas.

Iki atskleidžiant nugalėtojo tapatybę, žiūrovams pavyko išsiaiškinti, kad šis vyras yra vedęs atletas, turi vaikų, kalba su akcentu, turi dvi tatuiruotes, nėra buvęs už grotų ir, taip, anksčiau nešiojo kuodą.

D.Beckhamo prizas buvo mažas veidrodėlis.

„Niekuomet nelaikiau savęs patraukliu, seksualiu, – sakė D.Beckhamas žurnalui „People“. – Tai yra, man patinka vilkėti gražius drabužius ir kostiumus, gerai atrodyti ir jaustis, tačiau niekuomet negalvojau apie save kaip apie tokį asmenį“.

D.Beckhamas, kuris yra vedęs buvusią merginų grupės „Spice Girl“ narę, dizainerę Victorią Beckham (Viktoriją Bekem), „seksualiausio dabar gyvenančio planetos vyro“ titulą perėmė iš praėjusių metų laimėtojo, australų aktoriaus ir „Toro“ (Thor) keršytojo Ch.Hemswortho.

Tarp trisdešimtus metus skaičiuojančio titulo laureatų yra Bradley Cooperis (Bradlis Kuperis), Mattas Damonas (Metas Deimonas), Harrisonas Fordas (Harisonas Fordas), Bradas Pittas (Bradas Pitas), Tomas Cruise'as (Tomas Kruzas), Melas Gibsonas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užpelkis

Užpelkis portretas
Jis buvo vidutinis futbolininkas, bet kadangi jis žydas, tai buvo pasirinktas kaip Holivudinė ikona ir padarytas pasauline įžymybe. Įžymus vien dėl to, kad įžymus... Tokiu būdu jis reklamuoja tam tikrus daiktus ir žmonės juos perka. Čia yra masių valdymo menas. Jis primityvus, bet veiksmingas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių