Seksuali klaipėdietė pakerėjo japonų širdis

  • Teksto dydis:

Gražuolė iš Klaipėdos Simona Kateivaitė per vieną vakarą tapo tikra žvaigžde Japonijoje. Seksualių kūno linijų klaipėdietė tapo tikru atradimu tekančios saulės šalies gyventojams, kai ji pasirodė su Lietuvos sportininkų delegacija Tokijuje.

„Gavau pasiūlymą tiesiog išvykti į Japoniją į vieną didžiausių pasaulio kovos turnyrų, kaip komandos dalis, nes kiekviena šalis atvyko su savo mergina, kuri neša tos šalies vėliavą. Man buvo suteikta garbė atstovauti Lietuvai ir nešti mūsų šalies vėliavą bei dalyvauti fotosesijose, konferencijose prieš patį turnyrą“, – 19 val. 30 min. per LNK laidą KK2 šį antradienio vakarą pasakos gražuolė.

Klaipėdietė kovų turnyre lydėjo Lietuvos čempioną Teodorą Aukštuolį, tačiau vos mergina pasirodė Japonijoje – ją pamilo milijonai. Šimtai japonų rikiavosi eilėje laukdami susitikimo su Simona.

„Pasijaučiau kaip žvaigždė, nes tokios išvaizdos žmonių ten mažai. Apskritai ten mažai europiečių, o lietuvaitės yra kažkas labai reto“, – laidoje pasakos S. Kateivaitė.

Ir nors dabar Simona gali džiaugtis dideliu vyrų dėmesiu, tačiau vaikystėje ji buvo tikras „bjaurusis ančiukas“.

„Vaikystėje aš nebuvau labai graži, aišku, nebuvau ir bjauri. Buvau tokia mažutė, smulki, su akiniais. Bet bėgo metai, pradėjau augti, pradėjau moteriškėti, formuotis“, – apie vaikystę pasakos mergina.

Vėliau Simona prisijungė prie „Tina Dance“ kolektyvo. Gražuolė dalyvaudavo įvairiuose televizijų projektuose, yra nusifilmavusi grupės ŽAS klipe „Silikonas“.

Tačiau mergina sako, kad jos krūtinė – tikra: „Aš nuo senų senovės girdžiu spėliojimus. Visą laiką buvau moteriška. Turiu ukrainietiškų šaknų, tai gal šiek tiek iš genetikos, gal dar iš kažkur, bet taip susiformavau“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Man tai ji grazi

Anonimas

Anonimas portretas
O kas ta geliu versla atidare ar ne aurimas?? :D verslininke :D

bernazas

bernazas portretas
svajoniu moteris
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių