Šauktinių sąraše – ir naujas K. Meschino mylimasis

  • Teksto dydis:

Trečiadienį buvo paskelbti 2020-ųjų karo prievolininkų sąrašai. Čia galima matyti ir žinomų žmonių pavardžių.

Portalas jau rašė, kad sąrašuose yra įrašyta „valstiečių“ lyderio Ramūno Karbausko sūnaus Manto, besimokančio Kanadoje, pavardė. Anot politiko, sūnus greičiausiai nuo tarnybos bus atleistas.

Tarp šauktinių pateko ir translytė Zofija. Ji portalui pasakojo, kad nesijaučiu ta, kuri galėtų būti karo lauke.„Šauktinių sąraše esu pažymėta 3240 numeriu. Iš pradžių man buvo juokinga – klausiau savęs, kodėl būtent man gyvenimas nuolat atsiunčia tokias išdaigas? Sau pačiai atsakiau paprastai – gyvenimas žino, kad Zofijai visada „viskas gerai“. Tada man parašė artimieji, sakydami, kad dėl manęs jaudinasi. Vaikinas taip pat klausė, kas bus. Trumpam pravirkau, bet susiėmiau ir pasakiau sau, kad kaip nors susitvarkysiu kaip susitvarkau visada“, – emocijų neslėpė pašnekovė.

Sąrašuose savo pavardes rado ir socialinių tinklų žvaigždės Karolinos Meschino naujas mylimasis Dominykas Ježerys-OG Version bei grupės „Flying Saucer Gang“ narys Germanas Daškevičius, kuris yra K. Meschino buvusio vaikino brolis.

Tikėtina, kad D. Ježerys-OG Version kariuomenėje netarnaus. 

Primename, kad praėjusių metų pabaigoje K. Meschino ir reperis, grupės „Flying Saucer Gang“ narys Remigijus Daškevičius pasuko skirtingais kelias. Tačiau neseniai paaiškėjo, kad žinoma mergina šiltus jausmus puoselėja jo buvusiam geriausiam draugui D. Ježeriui-OG Version.

Kilus skandalui neigiamų komentarų sulauksi K. Meschino trumpam užsišaldė savo paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“, o R. Daškevičius paskutiniais savo provokuojančiais kūriniais tarsi mestelėjo užuominą, kad D. Ježeris-OG Version yra išdavikas.

Nors internautai spėliojo, kad romantiškus santykius su OG Version K. Meschino užmezgė dar nenutraukus santykių su R. Daškevičiumi, mergina šias kalbas paneigė.

Šauktinių sąrašuose – apie 38 tūkst. 18–23 metų jaunuolių. Iš jų į tarnybą planuojama pašaukti 3828 karo prievolininkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonymous

Anonymous portretas
Sudas jis ne reperis, tegul eina tarnaut gal biski ant zemes nusileis snarglys

Anonimas

Anonimas portretas
Dubyna

Meškinaitė

Meškinaitė portretas
Visus pupuliukus žengte marš tra-ta-ta į kariuomenę paragauti gardžios kareiviškos košytės, čia viskas bus natūralu, toliau nuo silikoninių papų. Po vyriškumo mokyklos lengviau bus atskirti ir pasirinkti ta,i kas tikra ir tai, kas dirbtina, vulgaru.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių