A. Sabulytė įveikė koronavirusą: apkabinu visus tuos, kurie dar serga

  • Teksto dydis:

Dainininkė, buvusi LNOBT direktoriaus Jono Sakalausko žmona Agnė Sabulytė socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo džiugia žinia: moteris pasveiko nuo koronaviruso.

„Laisvė, sveikata, vidinė ramybė. Tai turbūt svarbiausia, ko reikia žmogui.

Du neigiami testo atsakymai!

Organizmas susidorojo. Džiaugiuos kaip vaikas grįždama į įprastą gyvenimo tempą. Į laisvę!

Laiminga, kad pavyko apsaugoti vaikus, kad jie didvyriškai atsilaikė prieš virusą. Užaugo. Padėjo man pasveikti.

Dėkinga visiems už palaikymą, už pagalbą! Išties džiugindavo lauknešėliai prie vartelių!“ – pasidžiaugė A. Sabulytė.

Ji pažėrė patarimų susidūrusiems su koronavirusu. 

„Išties šio keisto viruso akistatoje svarbu be streso žvelgti į susiklosčiusią situaciją. Nieko nekaltinti. Priimti kaip duotybę. Įsileisti tik teigiamas mintis, tikėjimą, kad Visata mumis rūpinasi, bei stiprinti organizmą.

Daug vitaminų, mineralų, imbiero, česnako, ciberžolės, citrusų. Ir, žinoma, eteriniai aliejai – mano sveikatos stiprybė, mano magiškas kvapų pasaulis. Kas pažįsta mane, žino, kiek jie man ir mano artimiesiems padėjo. Viruso situacijoje eteriniai aliejai buvo ypatingi kariai, sustiprinę organizmą ir padėję greit atsistoti ant kojų.

Apkabinu visus tuos, kurie dar serga, kurių artimieji serga.

Stiprybės, tikėjimo, kad bus mumis pasirūpinta iš viršaus, daug teigiamų emocijų, stiprinti imunitetą ir nekaltinti vieni kitų. Virusas gali ateit į kiekvienus namus.

Būkim supratingi, atlaidūs ir vieningi.

Gražios paskutinės vasaros savaitės!

Neatidėliokime darbų!

Ir jei norime kažką pasakyti, padaryt, padovanot, drąsiai darykime neatkeldami rytdienai!

Kartu mes stiprūs!!!“ – drąsino dainininkė.

Kaip jau rašyta, buvusi J. Sakalausko žmona apie susirgimą koronavirusu pranešė rugpjūčio pradžioje.

„Covid-19 palietė ir mane. Vakar gavau teigiamą testo atsakymą.

Kreipiuosi sąmoningai į savo partnerius, draugus, su kuriais pastarosiomis dienomis buvome susitikę, būkime atsakingi, pasidarykime testus, net jei ir nejaučiate simptomų, kad neplistų virusas. Jaučiuosi neblogai, tik kvapo ir skonio visiškai nejaučiu, šiek tiek jėgų nėra. Bet viskas išgyvenama! Svarbiausia išlaikyti ramybę visose situacijose! Vaikai jaučiasi puikiai, jiems nenustatė viruso – tas svarbiausia. Gaila, turiu sustabdyti kūrybinę veiklą, bet tikiu, kad viskas, kas ateina, atneša kažkokią pamoką. Saugokime vieni kitus!“ – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė A. Sabulytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AnI

AnI portretas
Ačiū už patarimus. ,Naudoju daug kur ,,doTERRA,, aliejų.Sekmadienyje pakilo temperatūra ir pradėjo labai skaudėti visą kūną .Skausmas neapsakomas.Pradėjo nuo stuburo ir apėmė visą kūną. Pradėjo kilti temperatūra.Toks skausmas ,kad nebeištvėriau ,išgėriau ,, Dicloberl,, ir vyras sutrynė nugara su trijų rūšių eteriniais aliejais .Skausmas nuo išgėrusiu vaistų išyko .o nuo aliejaus išprakaitavau ir kita rytą atsibudau sveiką.Daugeli negalavimų gydausi aliejumi.Kvėpavimų takų susirgimus,nugaros skausmu,ir kitus negalavimus.Stiprinų imunitetą su ,,Copaiba,,aliejumi.Nes stengiuosi nebevartoti cheminių vaistų.Sveikatos Jūsų šeimai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių