S. Tyleris pasirodė ant raudonojo kilimo su nauja širdies drauge

  • Teksto dydis:

Stevenas Tyleris (Stivenas Taileris) užmezgė romaną su savo ilgamete padėjėja Aimee Ann Preston (Eime An Preston), praneša žiniasklaida.

Grupės „The Aerosmith“ lyderis, kuriam yra 67 metai, praėjusį mėnesį buvo vienas iš Eltono Johno (Eltono Džono) organizuojamo „Oskarų“ ceremonijos peržiūros vakarėlio svečių. Ir nors iš pradžių fotografams jis pozavo vienas, vėliau muzikantas vėl sugrįžo ant raudonojo kilimo, už rankos laikydamas, kaip kalbama, savo 28 metų mylimąją.

Kaip svetainei „E! News“ sakė vienas vakarėlio svečių, pora savo šiltus santykius akivaizdžiai demonstravo kitiems vakaro dalyviams.

Pirmą kartą kalbos apie šią porą pasklido 2014 metais, kai S.Tyleris ir jo padėjėja buvo pastebėti kartu leidžiantys laiką Maujo salos paplūdimyje Havajuose. Tačiau būtent per šį E.Johno vakarėlį pora oficialiai pasirodė kartu pirmą kartą.

Anksčiau S.Tyleris jau buvo susižadėjęs su 25 metais už save jaunesne moterimi Erin Brady (Irin Breidi). Jiedu išsiskyrė 2013 metų pradžioje po septynerius metus trukusios draugystės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Jei 40 metu jaunesne tai jau nesirdies drauge.Nejuokinkit, nes kas gali but bendro? Jai idomu pinigai, jam jei dar gali tai paskutiniai pasi....

Paskutiniai

Paskutiniai portretas
Parujojimai...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių